It takes two to tango

door op 30 mei 2018
Caralinda en Anke De Ridder

Het zijn drukke weken hier net voor de zomerintrede, want eerder deze week lanceerde Caralinda; distributeur van ondermeer Crystal Clear; de lancering van Hyalips, haar nieuwste telg uit de Caralinda familie. En zoals vele dingen uit twee bestaan, komt dit ongelooflijke product ook in twee complementaire producten op de markt.  Reeds eerder berichten we jou over het feit dat actrice Anke De Ridder het product had uitgetest.

Hyalips en geconcentreerd hyaluronzuur

Het Beautyline Hyalips Serum bevat een hoog geconcentreerd hyaluronzuur, deze stof  wordt van nature door het lichaam geproduceerd en omdat het een van de doeltreffendste behandelingen tegen veroudering is die we momenteel hebben, wordt het al jarenlang gebruikt in de esthetische geneeskunde. Cafeïne stimuleert de bloedcirculatie en argireline vermindert zichtbaar de diepte van de rimpels van de lippenzone.

De combinatie van deze ingrediënten verbetert de microcirculatie, maakt de lippen volumineuzer en houdt de hydratatie op niveau. De Dermaroller maakt het werk af. De intensieve peeling prikkelt de fibroblasten waardoor je lichaam zelf collageen begint te produceren.  Op een heel natuurlijk en biologische manier worden je lippen strakker en voller.

Hyalips serum & Dermaroller

Het gebruik van Hyalips is simpel maar vraagt wel de nodige aandacht en zorg.

Kort samengevat:

  • Handen, Dermaroller en lippen moeten grondig gereinigd zijn met een reinigingslotion. De lippen dienen vet en olievrij te zijn.
  • Breng een kleine hoeveelheid van het geoptimaliseerde Hyalips serum aan op de lippen. De Dermaroller met voldoende druk over boven-en onderlip rollen.  Best is om 4 x in elke richting te gaan. D.w.z. 4x horizontaal, 4x verticaal en 4 x diagonaal over je lippen rollen.
  • Na de behandeling van de Dermaroller breng je opnieuw een laagje Hyalips aan.
  • Idealiter herhaal je deze toepassing om de twee dagen. Onmiddellijk na de behandeling vermijd je best direct zonlicht, waterdamp en zweet.

Onmiddellijk na de behandeling voel en zie je al het resultaat.  Bingo!  Wij mochten het zelf ook ondervinden!

Meer info : www.beautylines.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *