Keenwell 50+ SPF voor de kinderhuidjes

door op 28 mei 2019

Omdat onze kinderen het beste verdienen brengt het Spaanse Keenwell een zonnecrème uit speciaal voor de delicate, jongere huid met een fotoprotector speciale formule, pediatrisch getest.  Deze crème zorgt voor een actieve bescherming en een breedspectrum bescherming tegen  UVB, UVA,   zichtbaar straling en infrarood licht en het biedt ook extra cellulaire bescherming, zodat kinderen veilig van de zon kunnen genieten.

Actieve ingrediënten

  • Physavie®: Physalis angulata plantenextract met een krachtige werking tegen photo-aging, veroorzaakt door verhoging van temperatuur (thermal aging). Door de huidtemperatuur constant te houden, beschermt het de huid tegen beschadigingen die te wijten zijn aan hoge temperaturen veroorzaakt bij het zonnebaden. Bovendien, beschermt het de huid tegen infrarood licht en zichtbare straling. Het stimuleert ook de natuurlijke antioxidanten bescherming en werkt tegen de vrije radicalen door het activeren van de extra cellulaire matrix  en herstelt de huidbarrière.
  • Baycusan® C 1004: Aqueous filmogen dat een beschermende film vormt over de huid en werkt als een water en zweetbestendig schild; met een “anti-zand” actie dat de aanhechting van zand vermindert en de wrijving met de huid minimaliseert om de doeltreffendheid van de zonbescherming te verbeteren.
  • Suncat Mta: nieuw ingekapseld zonweringssysteem met 3 filters voor een breedspectrum bescherming tegen UVA + UVB effectieve bescherming, gelijkmatig, met een comfortabel en verfrissend gevoel.
  • Vitamin E: Tocopherol:  werkt als een biologische filter, antioxidant en heeft reparerende eigenschappen.
  • D-Pantenol: werkt als een biologische filter . D-Panthenol is een voorloper van vitamine B (pro-vitamine B5). Het wordt een actief ingrediënt zodra het de huid binnendringt, pantotheenzuur. Stimuleert mitotische activiteit (cell regeneration), versnelt epithelisatie,  verbetert de hydratatie , vermindert ontstekingen en roodheid en bevordert de huidelasticiteit.

 

 

 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE