Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Kleur van het Jaar 2019

door op 4 september 2018

Misschien heb jij naar volgend jaar toe plannen om jouw zaak te herinrichten, wel sta dan even stil bij de trendkleuren.   Kruidig honingbruin met subtiele hints van amber en gouden nuances. Volgens het Global Aesthetic Center (GAC) van AkzoNobel, moederbedrijf van Levis, is Spiced Honey dé Kleur van het Jaar 2019.

LET THE LIGHT IN
Het internationale nieuws bracht ons vorig jaar serieus uit ons evenwicht, genoeg om de hele wereld buiten te willen sluiten en te gaan cocoonen in ons warm nest. Ondertussen gooien we de ramen weer open. Onderzoek wijst uit dat mensen wereldwijd weer zin hebben om anderen de hand te reiken en dingen zelf beter te maken. Wat wij met z’n allen willen vandaag is het licht weer volop binnen laten: LET THE LIGHT IN

kleur van het jaar 2019Spiced Honey heeft een warmoranje ondertoon die perfect aansluit bij het thema “Let the light in.” Een verfijnde, neutrale kleur die tegemoet komt aan het groeiende verlangen naar verandering. Spiced Honey bezit de kwaliteit om mee te evolueren met zijn omgeving: van tijdloos wanneer ze wordt gecombineerd met andere naturellen tot stimulerend en energierijk in combinatie met een fris palet. Afhankelijk van de lichtinval en de kleurencombinaties completeert de Kleur van het Jaar 2019 op deze manier een breed spectrum aan interieurstijlen.

Laat de ideeën nu maar komen !

#Levis

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE