Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Kom helemaal tot rust met de Bijenkoningin

door op 1 juni 2016

Het mooie zomer weer komt eraan. Wat heerlijk is tijdens deze periode, is het mooie weer. Lekker genieten in de tuin met het boek De bijenkoningin, de ideale manier om tot rust te komen. De Bijenkoningin is hét betoverende zomerboek van 2016. Het is  een eerbetoon aan de Italiaanse cultuur, aan Caboni’s passie voor parfums en het doet denken aan de film Chocolat.

Beschrijving van het boek

De jonge Italiaanse Angelica reist als imker de hele wereldrond. Maar ze voelt zich nergens echt thuis.  Ze heeft moeite haar eenzame jeugd en haar grote verloren liefde te vergeten. Alleen tussen het gezoem van de bijen en de intense aroma van hun honing is ze zichzelf.

Alles verandert op de dag dat Angelica hoort dat ze het huis en de imkerij erft van Magherita, de vrouw die haar alles geleerd heeft over honing en bijen. Voor het eerst voelt Angelica zich ergens thuis, in het huis op Sardinië.

Maar meerdere mensen azen op het huis en er is maar één iemand die haar kan beschermen: de mysterieuze Nicola. Lukt het Angelica haar huis te behouden? En kan Nicola haar wonden helen en Angelica haar ware thuis doen vinden?

CristinaCaboniPhotoDe schrijfster

Cristina Caboni is schrijver, imker en rozenkweker. Caboni heeft altijd een fascinatie gehad voor de wereld van parfum en essentiële oliën. Haar debuutroman, de bestseller De dochter van de parfumeur, is een hommage aan geur, herinnering en emotie en werd in vijfentwintig landen vertaald.

Het boek bevat 522 pagina’s en is verkrijgbaar voor €19,99.

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE