Lekker lichter met skinnylove

door op 27 februari 2018

Liever een kilootje minder en een pak meer energie? Skinnylove maakt van goede voornemens realiteit. Alain Indria van Lombardia wilde zelf graag wat strakker staan en ging experimenteren in zijn befaamde keuken. Het resultaat is skinnylove, een health drink die je ondersteunt op weg naar een beter gewicht.

Alain Indria heeft de voorbije decennia van dieetwinkel Lombardia een place to be met sterallures gemaakt door hands on, aan het fornuis, zijn veggie en vegan recepten te verfijnen. Maar ook voor een ex-topatleet als Alain is het fornuis een gevaarlijke plek om op gewicht te blijven.

“Nooit heb ik me beter gevoeld dan toen ik nog professioneel surfte”, legt Alain Indria uit. “Uiteraard was ik wel dertig jaar jonger, maar een getraind lichaam geeft je heel veel terug. Energie, maar ook helderheid in je hoofd en een tophumeur. Als vijftiger vond ik dat ik iets aan mijn gewicht moest doen. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn gezin. Ik wil binnen tien en twintig jaar ook nog fit en actief zijn. Daarom ben ik terug beginnen lopen. De eerste keer was dat zwaar afzien, ik ben geen vijftig meter ver geraakt. Sport en beweging zijn voor mij persoonlijk belangrijk, maar als je kilo’s wil kwijtspelen begint dat wel in de keuken.”

KNOPJE OMDRAAIEN

Alain naOm zijn conditie te verbeteren, maakte Alain Indria voor zichzelf een ‘health drink’, waarover hij trouwens een overtuigend filmpje op YouTube heeft gezet (http:// shop.lombardiadrinks.com/vermageren.html). “Waarom werken diëten meestal maar tijdelijk? Eigenlijk moet je een knopje in je hoofd omdraaien en je levensstijl duurzaam veranderen”, zegt Indria. “Een product als SkinnyLove kan je daarbij ondersteunen. Een belangrijke sleutel tot succesvol gewichtsverlies is het verzadigingsgevoel. SkinnyLove helpt je doordat het vezelrijk is en je je sneller vol voelt. Het verhoogt ook de vetuitscheiding en versnelt vetverbranding. Je hebt veel energie en je huid ziet er stralend uit. De kruidige smaak zorgt het voor een reset van de smaakpapillen. Gedurende drie weken moet je de hele dag door de nodige glazen SkinnyLove drinken, zo kickt je lichaam af van het verlangen naar suiker. Daardoor blijven ook veel mensen na de kuur gezonder eten omdat hun ‘sugar habit’ gebroken is. En uiteraard is SkinnyLove helemaal volgens de Lombardia filosofie gemaakt, met natuurlijke ingrëdienten van duurzame oorsprong.”

SAMENSTELLING

SkinnyLove is puur natuur, biologisch, lactosevrij, glutenvrij, vegan en zonder toegevoegde suiker. Er is een versie voor de ochtend en de namiddag:

  • Morning

Prebiotica dieetvezels (acacia), fruitvezels (pompel- moes 9%, citroen, appel, cactusvijg), Matcha groene thee 9%, gember, kruidenmix (brandnetel, basilicum, rozemarijn), groene koffie extract.

  • Afternoon

Prebiotica dieetvezels (acacia), fruitvezels (citroen 10%, mandarijn 10%, cactusvijg, ananas), kurkuma 10%, gember, komijn, kaneel, peper.

www.skinnylove.be

 

 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE