Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Liquid peptides

door op 6 december 2018
Liquid peptids Medik8

Medik8 lanceert een innovatief product ontwikkeld met een uniek drone afgiftesysteem. Wil jij ook direct zichtbaar resultaat? Lees dan meer over dit unieke product; Liquid Peptides.

Liquid Peptides kenmerkt zich door unieke gerichte afgifte met drone-technologie aan de fibroblasten waardoor een diepe penetratie in de huid plaatsvindt.

Bestaat uit een peptide-cocktail dat zorgt voor spierontspanning en betere collageenproductie voor een verstevigde huid en zichtbaar minder rimpels.

Anti-glycatie werking die de binding van suiker aan collageen tegengaat (hetgeen een hoofdoorzaak is van huidveroudering).

Zorgt voor diepe hydratatie (met behulp van hyaluron).

Breng uw huid weer tot leven met Liquid Peptides. Deze ultra-hydraterende formule bevat een 30% peptidecocktail met een baanbrekend drone afgiftesysteem om alle zichtbare tekenen van huidveroudering aan te pakken. In combinatie met het vochtregulerende hyaluronzuur, biedt het een allesomvattende oplossing om fijne lijntjes en rimpels te vervagen. De huid wordt gevoed, verjongd en jeugdiger.

www.herboristcosmetics.be

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE