Maak de juiste keuze in producten of technieken

door op 8 februari 2018
oceanpharma

Als schoonheidsspecialiste of pedicure is het tussen het uitgebreide aanbod aan technieken en producten niet altijd simpel om door de bomen het bos nog te zien. We worden immers overspoeld door informatie over allerlei verschillende aanpakken en bestanddelen.

Helaas verliezen producten waarmee je wel degelijk uitstekende resultaten kunt behalen aan werkzaamheid als ze niet op de juiste manier worden gebruikt. Daarom vinden we het bij La Vita Distribution uiterst belangrijk om jullie te helpen met het uitkiezen én uitvoeren van de meest passende behandelingen voor allerlei verschillende doeleinden. Door nog effectiever te worden, geef je bovendien jouw eigen uitstraling en reputatie een boost – hoe meer tevreden klanten, hoe beter voor jouw eigen zaak!

Wel de Antwerpse leverancier La Vita Distribution organiseert opleidingen om jou te helpen bij het kiezen van de  juiste producten, ze ook doeltreffend te leren gebruiken én verkopen.

Graag nodigen we jou hierbij uit om deel te nemen aan één of meerdere van onze opleidingsdagen op een zondag in 2018, bij La Vita Distribution, in Antwerpen.

Een van die opleidingsdagen wordt gegeven door apotheker Patrick Günther

De producten van Ocean Pharma maken gebruikt van Spirulina platensis, een gepatenteerd extract van microalgen. Spirulina is een blauwgroene zoutwateralg (zeewier, dus) en daarvan is geweten dat ze hoge concentraties aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en proteïnen bevatten. Blauwgroene algen hebben een zeer hoge voedingswaarde en zijn sterke energieboosters. Ze worden door de medische wereld zelfs gebruikt om gewichtsverlies te bevorderen en om hooikoorts, diabetes, stress, vermoeidheid, depressie, premenstrueel syndroom en zelfs gezwellen in de mond mee te behandelen. Blauwgroene alg is volgens onderzoeken een antioxidant, een potentieel anticarcinogeen, een antiallergeen, een antidiabeticum en een ontstekingsremmer. Als schoonheidsspecialist is niet elke kwaliteit even relevant, maar het mag duidelijk zijn dat er ook voor ons heel wat mogelijke toepassingen zijn.

Dat Ocean Pharma voor natuurlijke, innoverende huidverzorgingsproducten staat, hoeft geen bekijf. Tijdens onze opleiding kom je alles te weten over hoe je ze kunt inzetten tegen microben, virussen en schimmels.

Ben je niet zeker of de producten van Ocean Pharma bij jouw behandelingen passen? Bedenk dan even dat ze tegen allerlei verschillende aandoeningen kunnen ingezet worden. Zo vind je in het gamma onder andere:

• Antimicrobiële lipstick
• Herpesbehandelingen
• Huidproducten
• Nagellak
• Schimmelbehandelingen
• Shampoo
• Wrattenbehandelingen

Deze opleiding duurt een halve dag en wordt gegeven in het Engels, maar een vertaling en een Nederlandstalig cursusboek is voorzien.

Meer info : www.lavita-distribution.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *