Metallic Lips trend voor het najaar

door op 6 september 2018

De make-up ‘Glow’ voor herfst winter 2018 2019 staat in het teken van ‘glamour’ en laat zich onder meer inspireren door de jaren ’70 maar ziet er niet retro uit. Deze jaren ’70 invloeden komen vooral terug in het gebruik van glitter en glans, met name metallics. Koude metallics hebben de voorkeur maar goud gaan we ook zeker zien. De kunst zit ‘m deze winter vooral in de manier van opmaken en combineren.

W7’s nieuwste palette Metal Pop Eye Colour Palette bevat dan ook 12 geperste, metallic oogschaduwtinten gemaakt om te schitteren, met excentrieke, ploffende tinten tot diepere, aardse tinten.

Deze shimmers zijn gemakkelijk mengbaar en hebben een geweldige kleur pigmentatie om die ogen te laten knallen. Dankzij zijn stevige metalen blik kan Metal Pop in een handtas of bagage worden gestoken zonder het risico van beschadiging wanneer je eropuit gaat.

Metallic lipstick was al groot, maar dit jaar kun je niet meer om de metallic lipkleuren heen. W7’s metallic liquid lipsticks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met verschillende finishes. Er is ook een collectie van W7 met meer klassieke lipsticks met een metallic touch.

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE