Microneedling is hot!

door op 29 mei 2018
saisons schoten

Gisteren was beautybizz aanwezig bij de lancering van de nieuwe Dermatech pen bij Germaine De Capuccini in Schoten, het was even moeilijk bij aankomst om parking te vinden vanwege de grote opkomst.  Nu het beweegt daar duidelijk heel hard bij Saisons, want nog afgelopen weekend openden zij in Tilburg, hun Nederlandse filiaal, van groei gesproken! Er waren meer dan 35 gegadigden aanwezig om deze selecte pen in detail te kunnen bekijken en de drukbijgewoonde demo aandachtig te volgen.  Microneedling pennen zijn trouwens erg hot en veelgevraagd!

Maar nu even terug naar de nieuwigheid van de dag

De Dermatech Pen is een automatisch, minimaal invasief microneedling-apparaat, dat via een module met 36 micronaalden van chirurgisch staal op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt om collageen in te brengen en te regenereren, terwijl het tegelijkertijd een betere opname van de actieve bestanddelen stimuleert.

Hoe werkt het ?

De Dermatech Pen veroorzaakt op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid, die een natuurlijke reactie van het organisme veroorzaken om de verwonding te herstellen.

Ontstekingsreactie die groeifactoren vrijmaakt

Stimulering van de fibroblasten.  Toename van de productie van elastine, collageen I, III, IV en glycosaminoglycanen

Resultaat : huidverjonging, verbetering van textuur

Op welke fronten werk het ?

  • Algemene anti-aging
  • Versterkend, betere stevigheid en compactheid van de huid
  • Herstel van de huid
  • Vervagen van lijnen en rimpels
  • Revitalisering, een gezond uiterlijk
  • Meer uniforme en homogene teint
  • Verbetert de huidtextuur
  • Minimaliseert de grootte van de porie
  • Verbetert het aanzien van nieuw ontstane striemen

Kortom, een wonderbaarlijk apparaatje dat je maar beter in huis haalt en bovendien enkel voor instituutgebruik, dus terugkerende klanten!

Meer info : www.saisons.be

 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *