Modologie: toestellen met dat tikkeltje extra’s

door op 2 juli 2019

Modologie is een Frans cosmetisch familiebedrijf dat intussen meer dan 10 jaar bestaat, met een ervaring in de high-technologie van meer dan 38 jaar. Stany Gérard wilde het concept ook in België introduceren en heeft daarvoor een eerste pilootinstituut geopend in Eigenbrakel vlakbij een druk kruispunt voor extra zichtbaarheid. Binnenkort volgt de opening van een tweede instituut in Genval en een derde (ook in het Brusselse) zit in de pijplijn. Verder is het natuurlijk ook de bedoeling om de Modologie toestellen zo snel mogelijk in Vlaanderen bekend te maken.

Wat is Modologie? Dit merk verrast met een aantal hoogtechnologische toestellen (o.a de Consilium 7) die unieke verzorgingen met hoogtechnologische toepassingen en behandelingen combineren voor onmiddellijk zichtbare resultaten op gezicht en lichaam.  Microdermabrasie, cryotherapie en thermotherapie, verstevigende micro-stroom, ultrasoon, electroporatie, radiofrequentie, fotomodulatie: al deze hoogtechnologische toepassingen worden door de verschillende toestellen aangeboden en gecombineerd met heel doeltreffende cosmetische producten. De Consilium 7 is het meest complete toestel in het gamma dat alle esthetische problemen efficiënt aanpakt en waarbij de klant vanaf beurt 1 duidelijke resultaten ziet. Met deze toestellen kun je als schoonheidsspecialiste je waaier van behandelingen uitbreiden en een mooi rendement opbouwen. Bovendien worden alle toestellen aangeboden aan haalbare prijzen. (EM)

Meer info : www.modologie.be

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE