Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Nieuw boek : Huidverjonging op maat

door op 4 april 2018

Het nieuwe boek “Huidverjonging op maat” van Karoline Van de Mergel uit Oostende is zonet verschenen.

We willen allemaal een stralende huid met zo weinig mogelijk lijntjes en rimpels. Inzetten op huidverjonging is helaas niet vanzelfsprekend: naast huidverzorging op maat, komen er ook nog heel wat interne en externe factoren bij kijken. In dit boek beschrijft Karoline Van de Mergel welke factoren je huid sneller doen verouderen en krijg je naast tips en informatie ook nog oefeningen en recepten die de huidveroudering kunnen tegengaan. Want schoonheid bereik je niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit.

Over de auteur
Karoline Van de Mergel is al jarenlang actief in de wereld van de huidverzorging. Zo verdiepte ze zich in toegespitste methodes voor huidverjonging, huidverbetering en definitieve ontharing en volgde ze de opleiding tot huidtherapeut. Vanuit haar totaalvisie op huidverbetering kwamen de opleidingen voedingsconsulente en orthomoleculaire therapie in het rijtje te staan. Gedreven door haar belangstelling voor allerhande huidproblemen en een aanpak op maat, startte ze haar eigen skincare clinic in Oostende. Sinds enkele jaren leidt ze hier een succesvolle praktijk, in nauwe samenwerking met specialisten, dermatologen en plastisch chirurgen.

Boekgegevens
Titel: Huidverjonging op maat
Auteur: Karoline Van de Mergel
Aantal pagina’s: 246
ISBN: 9789402243666 Geïllustreerd: ja

Verkoopprijs: € 21,99

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE