Nieuw merk Oolaboo bij MCosmetics

door op 17 maart 2016
Emmy Mattan en Pieter van MCosmetics

De nieuwkomers Emmy Mattan en echtgenoot Pieter van MCosmetics; die in oktober nog maar opgestart waren met MiiCosmetics; zetten dit voorjaar al opnieuw in op vernieuwing.  Zo brachten zij op Estetika voorjaar het nieuwe merk Oolabo op de markt.  Oolaboo is een Nederlands merk en staat voor nutricosmetics. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld uit bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen.  Tijdens de beurs werd het accent gelegd op de zeer aantrekkelijke lijn ‘never too much’, een echte eyecatcher.

oolaboo never too much

Never too much

Deze bijzondere productlijn bestaat uit luxueuze anti-aging crème, elixer, masker en een oogcrème met een hoogwaardige samensmelting van voedende nutriënten op basis van stamceltechnologie. Deze nutriënten beschermen de stamcellen in de huid en brengen de omgeving waarin zij zich bevinden in een goede conditie. Een zeer innovatieve technologie die rimpels en lijntjes effectief vermindert. De anti-aging producten zijn geschikt voor alle huidcondities en worden speciaal aanbevolen voor iedereen van 40 jaar en ouder.

Product op basis van witte truffel

Nieuw merk Oolaboo bij MCosmetics De nieuwkomers Emmy Mattan en echtgenoot Pieter van MCosetics; die in oktober nog maar opgestart waren met hun MiiCosmetics; zetten dit voorjaar al opnieuw in op vernieuwing. Zo brachten zij op Estetika het nieuwe merk Oolabo op de markt. Oolaboo is een Nederlands merk en staat voor nutricosmetics. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld uit bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen. Tijdens de beurs werd het accent gelegd op de lijn never too much. Never too much Deze bijzondere productlijn bestaat uit luxueuze anti-aging crème, elixer, masker en een oogcrème met een hoogwaardige samensmelting van voedende nutriënten op basis van stamceltechnologie. Deze nutriënten beschermen de stamcellen in de huid en brengen de omgeving waarin zij zich bevinden in een goede conditie. Een zeer innovatieve technologie die rimpels en lijntjes effectief vermindert. De anti-aging producten zijn geschikt voor alle huidcondities en worden speciaal aanbevolen voor iedereen van 40 jaar en ouder. Product op basis van witte truffel Ons oog viel dan ook op de luxueuze anti-aging gezichtscrème met een extreem hoogwaardige samensmelting van de meest exclusieve nutriënten. Vertraagt het verouderingsproces en verbetert de uitstraling van de huid. Heeft een collageen stimulerende werking en beschermt tegen ouderdomsvlekken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de stamcellen van een Zwiterse appel een positieve invloed hebben op de vitaliteit van de huidstamcellen. Ze maken de huidcellen efficiënter en geven deze een langere levensduur. Hierdoor wordt het verouderen van de huid extreem vertraagd. Deze anti-aging crème is geschikt voor alle huidcondities en wordt speciaal aanbevolen voor iedereen van 40 jaar en ouder. Bevat: witte truffel, uttwiller spätlauber, parelpoeder, biodine V, tomaatextract, olijfolie, karitéboter, macadamia-olie en monikkenpeper.Ons oog viel dan ook op de luxueuze anti-aging gezichtscrème met een extreem hoogwaardige samensmelting van de meest exclusieve nutriënten. Vertraagt het verouderingsproces en verbetert de uitstraling van de huid. Heeft een collageen stimulerende werking en beschermt tegen ouderdomsvlekken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de stamcellen van een Zwiterse appel een positieve invloed hebben op de vitaliteit van de huidstamcellen. Ze maken de huidcellen efficiënter en geven deze een langere levensduur. Hierdoor wordt het verouderen van de huid extreem vertraagd. Deze anti-aging crème is geschikt voor alle huidcondities en wordt speciaal aanbevolen voor iedereen van 40 jaar en ouder.

Bevat: witte truffel, uttwiller spätlauber, parelpoeder, biodine V, tomaatextract, olijfolie, karitéboter, macadamia-olie en monikkenpeper.

 

Meer info : oolaboo.be

 

 

 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE