Nog meer Happy Nails

door op 22 september 2014

Elfi De Bruyn stelt met grote trots haar nieuwe boek voor waarin ze jou opnieuw onderdompelt in haar wondere nail art wereld.

Van haar eerste boek Happy nails werden al meer dan 5.000 exemplaren verkocht, en is daarmee het succesvolste Nederlandstalige nail art boek. Met dit tweede boek toont ze opnieuw hoe je perfecte nagels in een handomdraai creëert.

 

Over het boek

Nail art is voor veel meisjes een manier geworden om hun persoonlijkheid uit te drukken. In haar tweede boek toont Elfi dat nail art een echt (fashion) statement kan zijn en wil ze haar happiness en positivity met iedereen delen.

 

Elfi dompelt je helemaal onder in haar wondere nail art wereld. Ze deelt handige tips & trics, toont je hoe je nagels er in een handomdraai perfect kunnen uitzien en hoe je met enkele simpele tools leuke technieken kunt creëren. Van de basisverzorging, do’s & don’ts, tot de waanzinnigste en mooiste nagelontwerpen…

Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat erin. Cartoonnagels, 3D-legonagels, butterflies of Ian Thomas… Het is allemaal mogelijk. Elfi verklapt ook haar favoriete merken en producten en geeft je een blik achter de schermen van de making-of.

 

Over de auteur

Elfi De Bruyn heeft talloze volgers op Facebook, Twitter, Instagram en haar blog Glam at Heart. Daarnaast verzorgde ze ook de TAGMAG nail art tutorials .

Bezoek ook www.glamatheart.com!

Het nieuwe boek is ook ter inzeage op onze Beautybizz stand 1/555 tijdens Estetika.   Je vindter trouwens nog heel wat andere interessante studieboeken. 

 

Estetika.paleis.1..Sonar.Media..PR

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE