SaisonEindMei2018
greta baeten1
greta baeten

Ontharing is de nr 1 « zorg » in de schoonheidsinstituten

door op 4 oktober 2017

Ontharing is de nr 1 « zorg » in de schoonheidsinstituten voor dames en steeds en meer ook voor de heren. De gebruikte methoden zijn niet altijd even gesofistikeerd en vaak pijnlijk en prijzig. Ontharing op basis van suiker «  of body sugaring » is een eeuwenoude methode en maakt zijn opgang in de Europese beauty salons sinds een tiental jaren.

Ontharing op basis van suiker is een techniek die zowel door beauty professionals als door klanten erg geapprecieerd wordt. Het is een zachte techniek die, naast het verwijderen van het haar, fungeert als een « scrub » en de huid helemaal glad laat.

Dermaepil – opgericht in 2005 – heeft een scala aan producten en accessoires ontwikkeld voor professionals die zich wensen te onderscheiden en ontharing op basis van suiker gebruiken. In 2014 opent het bedrijf kantoren kantoren in Nederland en worden producten verhandeld via een netwerk van distributeurs die een deel van Europa en Azië bestrijken. Moderne kantoren, een state-of-the-art laboratorium en een opleidingscentrum dragen bij aan de snelle groei.  Dit weekend te ontdekken op Estetika in hall 1 –  www.dermaepil.be

 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *