Op reis naar Peru en ik neem mee…

door op 28 augustus 2018

Zet je valiezen alvast klaar, want vanaf september neemt OPI je mee op een spannende reis naar één van de 7 wereldwonderen met de nieuwe Peru Collection. In een land vol cultuur en natuur loert de inspiratie om de hoek, onder andere de Rainbow Mountain en de prachtige ruïnes van Machu Picchu vormden mee het kleurenpalet van deze collectie.

Como Se Llama?

Het gezicht van de collectie is Juana Burga, een Peruviaans model dat reeds meer­maals de cover sierde van Vogue en Grazia. Onlangs werd ze verkozen tot het meest succesvolle Peruviaanse model. Juana nam het OPI team mee op een fantastische toch doorheen Peru. Zo maakte Suzi Weiss-Fischmann, mede-oprichtster van OPI, onder meer kennis met de Peruviaanse vrouwen achter de handgemaakte en kleurrijke kledingstukken. Het kiezen van kleuren, zowel voor nagellak als voor de kledij, creëerde een band over de taal- en cultuurgrenzen heen. Suzi is alvast overtuigd van Peru : “Voor mij is dit één van de mooiste plaatsen op aarde!”

 

Lima Tell You About This Color

De collectie bestaat uit 12 nieuwe kleuren verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine en GelColor (enkel voor professioneel gebruik). Inspiratie was er alvast voldoende dankzij de prachtige natuur. Onder meer de zanderige landschappen, rode zandstranden en historische gebouwen resulteerden in nude tinten, dieprood en zacht mauve.

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE