BelbeautyFree
Crystal Home2016

Op schoonheid staat geen leeftijd

door op 31 januari 2019
Aesthetic Solutions

Aesthetic Solutions is de exclusieve distributeur binnen de Benelux van onder andere Mesoestetic, deze is reeds 33 jaar producent van een compleet gamma innovatieve, multifunctionele afslanking- en anti-aging producten. Dit gamma is ontworpen voor de betere schoonheidsspecialisten, wellnesscentra en esthetische artsen.

Ook biedt Aesthetic Solutions een zeer ruim gamma aan van kwalitatieve en resultaatgerichte toestellen aan. Dankzij deze combinatie is men in staat U een uniek totaalconcept aan te bieden van huidverbetering, depigmentatie, afslanking, versteviging…

Neem alvast eens een kijkje op https://www.aesthetic-solutions.be/ om kennis te maken met het ruime gamma aan producten en behandelingen.

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE