OPI brengt Infinite Shine uit

door op 11 februari 2019
Opi Infinite Shine

Deze nieuwe generatie van het Infinite Shine gamma van OPI nagellak garandeert een glanzend geleffect maar dan zonder lamp én blijft tot wel 10 dagen zitten. Wij zetten de voordelen voor jou op een rijtje!

Lange houdbaarheid
Wanneer je de langhoudende nagellak aanbrengt volgens de 3 stappen (Primer Base Coat, kleur en Gloss Top Coat) kan je rekenen op een houdbaarheid van maar liefst 10
dagen! Bovendien creëert het Infinite Shine gamma een ongeziene glans met geleffect én dat allemaal zonder lamp.
Snel droog
Je hebt geen lamp nodig, het geheel hardt uit door middel van (natuurlijk) omgevingslicht. Na 5 minuutjes is je manicure touch dry en volledig droog na 20
minuten. Zo heb je meer tijd voor andere zaken.
Trendy kleuren
Het Infinite Shine gamma is beschikbaar in meer dan 130 kleuren, waaronder 60 van de meest iconische bestsellers uit de klassieke nagellakcollectie.

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE