The Orb – een ruimteschip van schoonheid

door op 28 oktober 2014
The orb

Massage oliën en andere producten opwarmen tot op de juiste temperatuur.

Nu de herfst langzaam zijn intrede doet zullen je klanten ook kunnen genieten van aangepaste behandelingen met voorverwarmde gebruiksproducten.  Wellicht ben jij als massagebeoefenaar ook steeds op zoek naar nieuwe en nuttige accessoires voor jouw zaak.

Ken je dan al the Orb ? Een handig verwarmingselement om producten voor een behandeling of massage te verwarmen.   Dit handige kommetje verwarmt op een veilige manier producten, het werkt snel en voortdurend, waardoor de kwast ook een constante temperatuur heeft.

Zo een Orb kan jouw behandeling voor jouw klant transformeren in een echte meerwaarde en je kan het bijna overal gebruiken.  In de Orb plaats je een kleiner kommetje met het product dat je wenst te verwarmen (een soort bain-marie), daardoor werkt het ook al zeer hygiënisch naar jouw klanten toe.    Eenmaal de Orb op het basisstation is aangesloten, is het na ongeveer 15 minuten klaar voor gebruik.

Door de Orb in te zetten in bestaande en speciaal geschreven nieuwe behandelingsprotocollen, zie je dat spa-professionals van over de hele wereld door deze ‘kleine ruimtescheepjes van schoonheid’ hun creativiteit weer laten stromen (Elizabeth Dadson, Aquavie Spa).

The orb

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

Dit handige apparaatje kan je zowel inzetten voor rugmassages als hoofdhuidmassages, voor manicures en pedicures en nog vele meer.  Neem alvast een kijkje op Pinterest of de site van verdeler.

http://www.pinterest.com/pin/464926361501903506/

www.spatreatments.nl

 

 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE