Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Over the Top

door op 26 november 2018
Karaja Over the Top

Dit seizoen ligt de focus in de make up echt op de lippen, vertelt Carola de Bakker, Make up artist en drijvende kracht van het make up merk Karaja. We zien het al even dat de vrouw van deze tijd heel goed weet dat er producten zijn die veel meer doen dan alleen een kleur geven aan de lippen. Karaja heeft een zeer grote collectie producten die ‘long lasting zijn in zowel ogen/lippen producten en daar gaat deze collectie nog meer toevoeging aan geven. Dit najaar /winter seizoen komt Karaja met een zeer exclusieve collectie lipproducten met een zorgvuldig geselecteerd en gevarieerd aanbod van formules, kleuren en afwerkingen, allemaal strikt “langdurig”, om maximale duur en goddelijke perfectie te garanderen. We hebben hier 4 verschillende producten voor in de Over the Top collectie.

Zo glimmend als een spiegel Over-the-Top lippenstift geeft totaal niet af en droogt de lippen niet uit en houdt 8 uur aan, het garanderen van perfect een lipstick die zeer sterk van kleur is en echt heel mooi en lang blijft zitten.

Matlì lippenstiftpotlood biedt een uitstekende duur en bedekt lippen in een rijk, met textuur met een bloemig parfum. Romig, omhullend en fluweelzacht, met een matte afwerking.

Vloeibaar en dun als een tweede huid, de vloeibare lipstick Wonder Fix trekt perfect lipcontouren en vult ze met een ongrijpbare, sneldrogende kleur die ondoorzichtig wordt.

Extreme dekking en zachtheid: Lip Studio gegoten lippenstift kan nauwkeurig worden aangebracht met behulp van de speciale borstel, vorm de perfecte vorm.  Super dekkend zodra het wordt aangebracht, het droogt direct en gaat lang mee.

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE