Parels uit Polynesië

door op 7 mei 2018
Bernard Cassiere creme_douche

Bernard Cassière onthult zijn nieuwe bodygamma en bewijst eens te meer hoe vaardig hij is in het bedenken van geuren die ons doen wegdromen naar betoverende oorden en die ons – vanuit de badkamer – laten proeven van zintuiglijke wonderen die mijlenver van ons zijn verwijderd. Dit keer neemt hij ons op sleeptouw naar Polynesië, waar de Tahitiaanse mooie en zachte huid verre van spreekwoordelijk is …

In Polynesië kennen ze de knepen door en door om de eenvoudigste dingen van het dagelijkse leven een fraaie invulling te geven. Een eenvoudige ochtenddouche wordt omgetoverd tot een wellustig moment, dankzij deze nieuwe douchecrème met de hartverwarmende hinten van vanille en van monoi. De romige en parelmoerige textuur vormt de aanzet voor een zacht moment en die belofte overtreft onze verwachtingen dankzij de formule die is verrijkt met Tahitiaanse monoi en kokosolie, wonderen der natuur om zich zeer delicaat mee te wassen. Voor een goed gevoel … zonder veel omhaal!

www.bernardcasssiere.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE