Paul & Joe brengt Floral Shoppe uit

door op 13 maart 2019
Paul & Joe Floral Shoppe

Simpele momenten van

puur familiegeluk,

 prille, ontluikende liefde

lachende gezichten

Vier deze momenten met kleurrijke bloemen uit uw favoriete bloemenwinkel van om de hoek.  Geïnspireerd op de levensstijl van de  Parisiennes, die volop durven te genieten van het leven. 

Paul & Joe bracht zonet zijn voorjaarscollectie Floral Shoppe 2019 uit, Parisiennes houden nu eenmaal van bloemen, deze brengen geluk in het alledaagse leven met hun levendige kleuren en geuren. PAUL & JOE EYE COLOR CS is geïnspireerd op bloembakken gevuld met kleurige bloemen. Elk uniek oogschaduwpalet bevat 3 mix-and-match kleuren. Laat je ogen stralen en geniet bij elke knip van een heerlijke bloemige geur.

Prachtige, bloemige geuren en kleuren die je laten stralen van geluk ! 

Bevat volgende actieve werkstoffen :

Hydraterend:  extract van witte lelie( Lilium candidum bulb extract), kastanjeroosextract (Rosa roxburghii vruchten extract), Hyaluronzuur (Sodium hyaluronaat)

Versoepelend: Jojoba olie (Simmondsia chinensis [Jojoba] zaadolie)

Meer info bij : www.paulandjoemakeup.be

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE