BelbeautyFree
Crystal Home2016

Pinterestpagina Beautybiz.be

door op 7 juni 2016

Sinds kort zijn we nog actiever op Pinterest. Wij vinden het belangrijk voor onze klanten dat ze visueel iets te zien krijgen. Wij maken dan ook talrijke borden aan en onze goede klanten zetten we nog eens extra in de kijker.

INSPIRATIEBORDEN

Wij hebben talrijke borden die te maken hebben met make-up, nagelstyling, gelaat, wellness, lichaam, massages en interieur. Deze zijn handig om inspiratie op te doen. Wij zetten de nieuwste kleuren, technieken en trends in de borden. Voor jullie als ondernemer is dit ook een goede inspiratiebron. Weet je even geen leuke nieuwigheden, dan kan je altijd eens een kijkje komen nemen in onze borden.

printscreen pinterest inspiratiebord

SPECIAL FOR MEN

Beautybizz heeft ook een bord aangemaakt die enkel bestemd is voor mannenverzorging, zeker met vaderdag in het vooruitzicht. Omdat wij het belangrijk vinden dat mannen ook bij dit soort zaken worden betrokken. Zij hebben het vaak moeilijk om de stap te zetten naar een instituut. Terwijl zij wel net die verzorging nodig hebben.

printscreen pinterest only for men

BUSSINESBORDEN

Wij hebben verschillende borden aangemaakt van onze trouwe klanten. Wij zetten deze graag eens extra in de kijker. Zo zien onze bezoekers hun nieuwe producten en de producten die ze hebben in hun gamma.

printscreen pinterest bussinesbord

Wil je jouw zaak ook eens in de kijker zetten op onze Beautybizz pagina? Stuur dan voldoende fotomateriaal op naar redactie@beautybizz.be.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *