Saison Oktober 2018
SoonerBeurs2019

Play me

door op 10 juni 2018
Maarten Van Cutsem

Je ziet ze wel overal oppuppen, die mooie videosfeerreportages. Helaas zijn ze meestal ook wel heel erg prijzig, logisch als je alle onkosten bij elkaar rekent: verplaatsing, filmen, monteren, en dergelijke.  Uiteraard is een videoreportage voor jouw zaak beslist een meerwaarde als marketingtool, zo kan je ze gebruiken op social media, laten afspelen in je vitrine of wachtruimte en zelfs … Daarnaast geeft het ook een zeer professioneel beeld aan je zaak voor je klanten of prospect.

Maar wist je dat je dit soort reportages eigenlijk aan minder dan de helft van de prijs kan laten maken door net afgestudeerde videojournalisten.  Niet eender welke camera liefhebber? heeft ook de eigenschappen om er de gepaste storytelling aan toe te voegen.

Het videoproductiebedrijf van Maarten Van Cutsem heeft reeds heel wat ervaring opgedaan in onze niche markt. Of het nu gaat over een voorstelling van je bedrijf, een video die de sfeer van bijvoorbeeld een opendeurdag of speciaal event weergeeft of een instructievideo om je klanten uit te leggen hoe een product gebruikt wordt. Misschien heb je wel een aantal trouwe klanten die bereid zijn een video testimonial op te nemen over jouw service/bedrijf/producten?

Neem beslist eens een kijkje op het portfolio van deze jonge creatieveling  maartenvancutsem.be.

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *