Pure verwennerij voor de gevoelige huid

door op 13 juni 2018
Biodroga - Concentrate De-Stress Algae_300dpi (1)

De vliesmaskers en ampullen van De-Stress Algae producten bevatten het extract van de tropische micro-alg ‘tetraselmis suecica’, verrijkt met gouddeeltjes. Het extract heeft een uniek kalmerend en verzorgend effect op de gevoelige huid. Goud heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

De concentraten en vliesmaskers vormen samen de ideale thuisbehandeling. Ze zijn ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken en te combineren met elke andere Biodroga productlijn. De concentraten bevatten Bak Mi root, een traditioneel biologisch ingrediënt uit Korea dat een langdurig effect kan hebben tegen jeuk, roodheid en een ‘brandend’ gevoel van de huid.

Het vliesmasker bevat polysaccharid-spectrum en Ginkgo-Extract, ingrediënten voor een direct werkend effect. Het metabolisme en de microcirculatie van de gevoelige huid worden gestimuleerd en fijne lijntjes rondom de ogen gladder.

www.beautyservice.com

PUBLI-REPORTAGE 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *