Redactielid test nieuwe huidverzorgingslijn uit

door op 28 oktober 2013

Regelmatig krijgen we op de redactie producten toegestuurd en met onze gezonde, nieuwsgierige aanpak deinzen we er niet voor terug om deze door een professional uit te laten testen.  Deze week testte styliste en beauty liefhebster Mara Stevelmans vier cosmeceutische producten uit van de nieuwe huidverzorgingslijn Blèzi Skin Care.  Een totale nieuwkomer hier in België.

Mijn ervaring

De afgelopen 5 weken heb ik iedere ochtend en avond mijn ogen en lippen met een watje gereinigd met de 2 Phase Eye & Lip Make-Up Remover van Blèzi Cosmetics. Wat me opvalt, is dat de Remover geen-vet afgeeft op de huid. De 2 Phase Eye & Lip Make-Up Remover is eenvoudig en zuinig in gebruik, zelfs de meest hardnekkige waterproof make-up verdwijnt in één keer.

Daarna vervolg ik de reiniging met de Intensive Facial Cleanser voor de rest van mijn gezicht en hals. De Intensive Facial Cleanser voelt zacht aan en maakt mijn huid glad. De huid voelt fris en schoon aan zonder een trekkerig gevoel, een bijzondere ervaring!

Mijn huid is goed gereinigd en voelt glad aan.

De volgende stap is het aanbrengen van De Multi Dynamic Day & Night Cream. Deze voelt fluweelzacht aan en breng ik in een kleine dosis hygiënisch aan door het luchtdichte pompflacon. Ik ben positief verrast door het snelle zichtbare resultaat: ik krijg zelfs regelmatig complimentjes over mijn huid en jonge uitstraling.

facialclean&agedef&eyecream

De laatste stap is het aanbrengen van de Revitalizing Eye Cream, deze voelt extreem zacht aan. Opvallend is dat na een aantal dagen gebruik mijn vochtophopingen rondom mijn ogen een stuk verminderd zijn. De Revitalizing Eye Cream bevat shea butter en ogentroost extract die een verzachtende en kalmerende werking hebben.

De reactie van mijn schoonheidsspecialiste
‘Jouw huidtint is verbeterd en de huid oogt frisser en is soepeler en jouw oogcontouren lijken steviger en vertonen minder donkere kringen’

Ikzelf ben positief verrast door het snelle resultaat, vooral rond mijn ogen. Afgelopen 5 weken heb ik gemerkt dat de producten van Blèzi Skin Care gemakkelijk in gebruik zijn. Én de kwaliteit en conditie van mijn huid echt verbeterd is.

Dankzij de innovatieve formules en de uitzonderlijk hoge percentages actieve ingrediënten bereiken de producten de diepere huidlagen – ze zijn dus effectiever dan de meeste traditionele huidverzorgingsproducten!

Mara Stevelmans
info@maradvance.nl
Styliste en beauty liefhebster

5210

Voor meer informatie : www.blezi.com of www.facebook.com/blezicosmetics

About Mara

Mara Stevelmans heeft jarenlang ervaring als inkoopster, onderneemster, personal shopper, visagiste en styliste. Mara`s specialiteit is de nieuwste trends op gebied van mode, accessoires en beauty te spotten. Ze heeft veel ervaring opgebouwd als trendwatcher, en kijkt vanuit de vraag van de consument en het bedrijf. Een win-win situatie is haar streven. Mara bezoekt regelmatig met veel interesse vakbeurzen in Europa om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode, schoenen en beauty. Zij kijkt naar de uitstraling van het product en het bedrijf. Mara is een beauty liefhebster, het uittesten van nieuwe producten doet ze zelf of met haar (Personal shop)klanten. Zo krijgt u als lezer van BeautyBizz een objectieve en eerlijke recensie over het product.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE