Rust, stabiliteit en huidcomfort

door op 26 maart 2019
reviderm_destress_body_and_hand_cream (1)

De neuro sensitieve huid is snel gestrest en reactief. De huid is vaak rood en voelt geïrriteerd en jeukend aan. Deze symptomen ontstaan doordat de huidbarrière wordt aangetast en de
natuurlijke pH-waarde toeneemt. Schadelijke stoffen en ongewenste bacteriën dringen hierdoor gemakkelijk in de huid waardoor irritaties ontstaan. Triggers kunnen genetisch zijn maar ook verkeerde reinigings- en verzorgingsproducten, allergieën voor geur- en kleurstoffen, klimatologische invloeden, milieuverontreiniging en stress.

REVIDERM ontwikkelde een lijn op elkaar afgestemde huidverzorgingsproducten met neurocosmetische actieve werkstoffen die werken op het zenuwstelsel van de huid en de natuurlijke huidbarrière herstelt. NEURO SENSITIVE helpt de gevoelige huid snel en effectief verlichten. De beschadigde huidbarrière wordt hersteld, roodheid, jeuk en discomfort verdwijnen en ventuele zwellingen nemen af. Daarnaast wordt het vochtgehalte van de huid verhoogd en wordt de huid zichtbaar zachter en gladder. Het resultaat: een rustige, stabiele en comfortabele huid.

De actieve werkstoffen:
– De-stress peptide: irritaties en roodheid verminderen en de huidtolerantie wordt verhoogd.  Extra lage pH-waarde: zorgt ervoor dat de verhoogde pH-waarde verlaagd wordt. Hierdoor wordt de huidflora gestabiliseerd, de natuurlijke zuurmantel blijft behouden en de huid wordt glad en soepel.
– DMS Cera: verzorging en bescherming van de huid dankzij een extra dosis aan huid identieke ceramiden en lipiden: de verstoorde barrière wordt geherstructureerd, de huid wordt versterkt en
het gevoel van discomfort neemt aanzienlijk af.

www.reviderm.nl

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE