SaisonEindMei2018
greta baeten1
greta baeten

Snoepjes van kleuren voor de lente

door op 12 maart 2018
BABOR_AGE ID_Cherry Bisquit Look_Visual

Een en al pastel! BABOR AGEID belooft een pastelkleurige lente en zomer 2018. Roze, lichtblauw of mintgroen – deze heerlijke sorbetkleuren doen het ijs definitief  smelten. Ogen, lippen en nagels krijgen een prachtige glanzende finish. Een wit kajalpotlood accentueert het wit van de ogen en straalt in combinatie met de betoverende softies luchtigheid en vrolijkheid uit. De pastelkleuren zijn ook de voorbode van een heerlijke zomer, waarin de AGEID waterproof mascara centraal staat: aan zee, bij het duiken of wanneer je nachtjes door danst in het festivalseizoen.

De Cherry Bisquit Look

Het koele lichtblauw van de waterproof Eye Shadow Pencil 11 „sky blue“ is als een frisse lentebries op de oogleden. Voor de zachte pastel-look breng je deze op het hele beweeglijke ooglid, om nadien te vervagen met de applicator van sponsrubber. Een lichte glans doet de ogen schitteren. Met het Eye Contour Pencil 05 „white lights“ licht je de waterlijn op en breng je een glanzend puntje aan in de binnenooghoek. Het Eye Contour Pencil laat zich heel makkelijk met de andere kleuren vermengen om nieuwe kleuren te creëren. De waterproof mascara zorgt voor een natuurlijk effect op de wimpers. De lippen krijgen kleur met 05 „strawberry“. De Lip Oil met glossy effect verzorgt met natuurlijke oliën en maritiem plantenextract. Het meer ingetogen alternatief: 04 „peach“.Nail Colour in 18 „sky blue“ zorgt dan weer voor een droom in pastel op de nagels.

 

De Mint Cookie Look

Eye Shadow Pencil 10 „menta“ legt een mintgroen accent op de ogen. De blik wordt nog expressiever met het Eye Contour Pencil 05 „white lights“ en de zwarte waterproof mascara op de wimpers. De lippen krijgen een glanzende look met het moderne metallic pink met de Creamy Lip Colour 22. Hoogwaardig mango-extract en granaatappelolie zorgen voor een perfect verzorgd gevoel. Een krachtig en verleidelijk alternatief is 23 „pink power“. De Nail Colour 17 „white lights“ werkt de mint-look af.

 

Alle BABOR producten zijn verkrijgbaar in het schoonheidsinstituut en op babor.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *