Soft-focus resultaat met Germaine de Capuccini

door op 27 juni 2018
Germaine de Capuccini Still Life The Eyes

Er is een nieuwe fase aangebroken voor de make-up van Germaine de Cappucinni.  Na vele jaren ervaring in dit prachtige gebied van het universum der schoonheid, gaat men door met 100 %  inzet op uitmuntendheid.  De hoge kwaliteitsnormen die men reeds stelt bij de ontwikkeling van elk van de producten, wordt nu ook resoluut doorgetrokken naar de make-up.

Het oog van onze redactie viel deze keer letterlijk op de essentiële oogschaduw True Shadow en het oogpotlood.  True Shadow is een monochrome oogschaduw met verschillende uitvoeringen: mat, satijn, glans.  De zomer is intussen stevig aangebroken, dus mogen de ogen die heel vaak achter prachtige zonnebrillen verborgen zijn, ook wel de nodige aandacht krijgen.

  • Deze oogschaduw bevat een combinatie van bolvormige deeltjes, siliconen en mica waardoor ze zijdezacht aanvoelt, een mix van lamel- en bolvormige ingrediënten zorgt ervoor dat het licht op een perfect uniforme manier wordt gereflecteerd.
  • Met pigmenten die zijn behandeld om een uitermate verzadigde kleur te bereiken die er garant voor staat dat de make-up urenlang fris en intact
  • Bevat bestanddelen die overtollig vet reguleren, waardoor ophopingen in de plooien van het ooglid worden voorkomen.

De Eyeliner 14 uur is  waterbestendig met een ultra-gepigmenteerde geltextuur, die soepel kan worden verdeeld en met één keer aanbrengen een dichte laag achterlaat. Waterbestendig en onkwetsbaar.

  • Innovatief kunststof potlood waarmee je een nauwkeurige lijn kan trekken of die je kunt uitwrijven om een indrukwekkende en gedurfde “smokey eyes”-look te creëren. Wens je het uitwrijven, onmiddellijk doen want na 40 seconden fixeert de formule.
  • Geschikt voor de uitwendige en inwendige oogcontour. Nadat het is opgedroogd, blijft het een hele dag zitten zonder intensiteit te verliezen.

Alle info op www.saisons.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *