Stijlvolle nagels met Ruby Wing’s

door op 23 december 2013
Cupcakes & Champagne Ruby Wing's

Hot en brandnew

Ruby Wing’s heeft een mooie, stijlvolle cadeauserie Cupcakes & Champagne samengesteld.
Er zitten 4 kleuren in dit doosje: Sweet Cream, Doux, Cinnamon Bun en Chocolate Mousse. We hebben het hier niet over toetjes, maar over de nieuwste nagellak van Ruby Wing. Met een inhoud van 7 ml ieder, apart zijn deze in grotere flesjes te bestellen.

Geuren en kleuren

Na het aanbrengen van een basecoat – dit versterkt de levensduur van de lak – worden 3 volle lagen glitternagellak aangebracht. De lak smeert makkelijk uit en droogt snel. De glitterlak op de foto is de Chocolate Mousse- een transparante nagellak met grote, gekleurde stukjes – die echt naar chocolade ruikt.
De geur is niet blijvend (na 3 dagen was deze nagenoeg verdwenen) maar de kleurverandering wel. De nagellak – indien volledig bedekt – verandert werkelijk naar chocoladebruin als je met je nagels in de zon komt. De kleurverandering vind plaats in elk seizoen, zelfs in de schaduw als er UV straling is.

Ruby Wing'sCupcakes & Champagne cadeaucollectie

De nieuwste nagellak uit de Cupcakes & Champagne cadeaucollectie is de Ruby Wing’s Cinnamon Bun.
Na het aanbrengen van een basecoat worden hier ook 3 volle lagen nagellak aangebracht. Deze roestbruine nagellak verkleurt naar donkerbruin/paars buiten en geurt subtiel naar kaneel. Helaas heb ik deze nagellak niet kunnen testen in een tropisch klimaat, maar onder een UV lamp heb ik deze verkleuring daadwerkelijk gezien. Op de foto zou dit niet natuurlijk overkomen.

Ruby Wing'sRuby Wing's

Alle Ruby Wing’s nagellak is veganistisch en niet getest op dieren. De nagellak is makkelijk van je nagels te verwijderen, voor mij als styliste een pré. Iedere keer verander je kledingstijl van kleur!

Een tip voor de nagelstyliste: breng na afloop van een behandeling een van deze 4 mooie nagellakken aan, uw klant zal tevreden en met een luxe gevoel uw salon verlaten.

www.rubywing.nl

Fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar,

Mara Stevelmans
Maradvance-Styliste
Beautyliefhebster

About Mara

Mara Stevelmans heeft jarenlang ervaring als inkoopster, onderneemster, personal shopper, visagiste en styliste. Mara`s specialiteit is de nieuwste trends op gebied van mode, accessoires en beauty te spotten. Ze heeft veel ervaring opgebouwd als trendwatcher, en kijkt vanuit de vraag van de consument en het bedrijf. Een win-win situatie is haar streven. Mara bezoekt regelmatig met veel interesse vakbeurzen in Europa om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode, schoenen en beauty. Zij kijkt naar de uitstraling van het product en het bedrijf. Mara is een beauty liefhebster, het uittesten van nieuwe producten doet ze zelf of met haar (Personal shop)klanten. Zo krijgt u als lezer van BeautyBizz een objectieve en eerlijke recensie over het product.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE