Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Super slaatjes

door op 14 maart 2014
Super-slaatjes

Lente, het seizoen van de asperges en de eerste primeurgroenten. De zon geeft al wat meer warmte. Zin in een slaatje, als voorschot op de zomer? Blader in Super Slaatjes en kies er eentje uit: een kipsalade met yoghurt-currydressing, een garnalenslaatje met grapefruit en palmhartjes of de alombekende en o zo lekkere geitenkaassalade met spek en appel.

Slaatjes beperken zich echter niet alleen tot de lente of de zomer. Je kunt er het hele jaar door van genieten met seizoensproducten. Koud, lauw of warm, light of niet, als voorgerecht, hoofdgerecht of dessert, het is allemaal mogelijk. In SuperSlaatjes zie je meteen hoe verrassend veelzijdig een salade kan zijn.

Voor Super Slaatjes combineerde Ann Vertriest al haar talenten. Ze is niet alleen een goeie kok die al enkele jaren haar recepten prijsgeeft op haar blog photo-copy-ann.blogspot.be, ze is ook freelancecopywriter en -foodstyliste. Een aantal jaren terug nam ze de camera ter hand en begon aan een nieuwe carrière als (food)fotograaf.

ISBN 978 90 223 2961 0 – 14,99 € – 120 blz. – gebonden

Uitgeverij Manteau

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE