BelbeautyFree
Crystal Home2016

Super slank

door op 8 juli 2014
Super Slank

Af en toe een weekje met lichte maaltijden inlassen, bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden kan nooit kwaad.  Toch geen honger lijden en van een lekkere maaltijd genieten.  Lees dan zeker het nieuwe boek Super Slank.

Ruim 50 hoodgerechten van minder dan 500 calorieën

Ruim 50 hoofdgerechten van minder dan 500 calorieën Af en toe een weekje met lichte maaltijden inlassen, bijvoorbeeld voor de zomervakantie of na de feestdagen, kan nooit kwaad. Maar ook dan hoef je geen honger te lijden en kun je van een lekkere maaltijd genieten. Dat zie je direct wanneer je Super Slank openslaat. Als ontbijt kies je voor havermoutpap met warme appel en kaneel of je maakt een bananenmilkshake. Lunchen doe je met een broodje kip curry, een salade met mozzarella en garnalen of een omelet met paprika en feta en ’s avonds staat een gevulde aubergine met tonijn, een Provençaalse kippenbout of pasta met gegrilde groenten op het menu.

En op zondag hoort een dessert als een kriekensoepje of een yoghurtmousse met rode bessen er natuurlijk ook bij. Met de recepten in Super Slank hoef je niet apart voor jezelf te koken. Geef je huisgenoten gewoon wat meer aardappelen, rijst, pasta, couscous, een extra lepel saus, wat spekjes, geraspte kaas, noten… en ze kunnen lekker mee genieten.

Nu te koop in onze webshop aan 14,99 €

 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE