Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Super smoothies

door op 12 maart 2014
Super-smoothies

Edda Onorato & Sylvie Aït-Ali

 Smoothies zijn populair. Overal duiken kraampjes op waar je je eigen fruit- en soms groentecombinatie kunt kiezen. Maar waarom probeer je het niet zelf ? Het enige wat je nodig hebt, is een goede blender en fruit en groenten naar keuze. Gelukkig zijn smoothies zijn niet alleen supergezond, maar ook superlekker. En de variaties zijn eindeloos, dat bewijst dit boek.

In Super Smoothies vind je tal van originele combinaties, als snel ontbijt, gezond tussendoortje of ontspannend vieruurtje: wortel-sinaasappelsmoothie, banaanpassievruchtensmoothie, smoothie van rode biet en appel, meloensmoothie met munt, braambessen-frambozensmoothie of een exotische lychee-kokossmoothie… Het water loopt je in de mond als je foto’s ziet.

ISBN 978 90 223 2960 3 – 14,99 € – 120 blz. – gebonden

Uitgeverij Manteau

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE