Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Testimonial Nina de Wael – #sspvhj Starter van het jaar 2019

door op 28 maart 2019
Nina de Wael - #sspvhj Starter 2019

In onze reeks testimionials met de winnaars en genomineerden  van Schoonheidsspecaliste van het jaar geven we deze keer het woord aan Nina de Wael, winnares uit de categorie Starter 2019. 

“Als starter heeft deze overwinning mijn zaak zeker een bijkomende boost gegeven door de vele publiciteit die hierover geweest is. Ik  word er nog steeds over aangesproken. Deze titel geeft mensen vertrouwen dat ze professioneel zullen behandeld worden en dit is als starter zeker belangrijk. Voor mezelf is het een bevestiging dat ik op de juiste pad ben en geeft het een bijkomende stimulans om mijn zaak verder uit te bouwen.

Het gezegde “stilstaan is achtergaan” is absoluut waar in de beauty en wellness sector. Het is dan ook belangrijk om verder in te zetten op innovatie. Deze overwinning geeft mij dan ook extra vertrouwen om hierop verder te werken. Kortom, de verkiezing “schoonheidsspecialiste van jaar – Categorie starter” is een fantastisch initiatief die beginnende schoonheidsspecialisten helpt om verder succesvol te worden.”

www.bellanina.be

https://www.facebook.com/nina.dewael 

 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE