SaisonEindMei2018
greta baeten1
greta baeten

The in & out solution by Mesoestetic

door op 5 maart 2018
Mesocaps by Mesoestetic

Je hebt ze vast al op social media zien passeren die Mesocaps, een nieuw voedingssupplementengamma ontwikkeld met de farmaceutische expertise van Mesoestetic Pharma Group. Een antwoord op de stijgende trend van het inwendig herstellen, voeden en beschermen van het gelaat, het lichaam en de haren…

Met een totaal van 6 Mesocaps-referenties wordt er een onderverdeling gemaakt in 4 essentiële anti-aging referenties: Krill Ha, Antiox, Age Repair en Eye Contour Recovery en 2 specifieke referenties: Sun Defense en Tricology. Dankzij deze nieuwe range kan Mesoestetic Pharma Group een holistische oplossing bieden voor zij die op zoek zijn naar nog betere zichtbare resultaten.

In de Benelux exclusief verdeeld door Ingrid Vander Zijpen van Aesthetic Solutions.

tel: +32 (0)475 57 65 86 of +32(0)28803003

mail: info@aes-solutions.be
website: www.aes-solutions.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

One Comment

  1. wildcard

    maart 10, 2018 at 5:13 am

    Vielen Dank und Liebe Grüße zurück! 🤗

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *