The Sugar Queen op bezoek in België

door op 29 april 2019
Lina Kennedy

Vorige week hadden we het genoegen om Miss Lina Kennedy persoonlijk te ontmoeten tijdens de Sugar Night die georganiseerd werd door Hebea Professional.  De hele avond werd verzorgd in de Salons van Edel in Wilrijk, waar ongeveer 50 laaiend, enthousiaste estheticiennes aanwezig waren.  Er werd ook een Franstalige sessie voorzien in Luik, later op de week. Na een ontvangst met lekkere broodjes ging Lina Kennedy van start met een korte theoretische uiteenzetting, kwestie om een beeld te kunnen vormen en het ontstaan van de Alexandria producten.

Ontstaan van Alexandria Professional

Ze vertelt onmiddellijk met veel passie dat ze bijna dertig jaar geleden een vrij ernstig ongeval had en dat het ontstaan van de Alexandria Professional Body Sugaring er eigenlijk rechtstreeks aan gelinkt was.  Ze deed toen gedurende maanden heel wat researchwerk als pioneer maar voerde ook meer dan 60 live try-outs op personen uit om de textuur van de suiker piekfijn onder de knie te krijgen.  Want de natuurlijke ingrediënten durven zich anders te gedragen in functie van de omstandigheden, weertype, warmte, koude, omgeving …  Een spannende periode in haar leven, waarbij ze niet zo veel zekerheid had op dat ogenblik.  Ze besluit al snel positief dat ze er nu zovele jaren later niet durfde van te dromen om ooit te staan waar ze nu staat en dat ze dankzij haar producten ook de ganse wereld kan bezoeken.  Dertig jaar later is Alexandria nog steeds de perfecte oplossing op de vraag naar een beter systeem om ongewenst lichaams- en gezichtshaar te verwijderen.  Intussen is het zelfs zo ver gekomen dat bepaalde onderwijsinstellingen; zoals in Finland; alleen nog maar trouw zweren aan suikerontharing met Alexandria Professional.  Van een succesverhaal gesproken! Als je luistert naar deze ‘Motivational speaker’ word je blij en enthousiast en dat straalde ook op deze avond uit bij de aanwezigen.

 

Hoe werkt deze techniek nu juist ?

Suikerontharing is niet zomaar een ontharing, enerzijds is er de kwaliteit van de suikerpasta, maar vooral ook de juiste techniek die je tot de perfecte suikerontharing specialiste maakt. Net daarom werkte Lina een unieke ‘6 Steps to Perfect Sugaring techniek’ uit. Bedoeling van dit 6 stappenplan is erop gericht om te ontharen op een zeer comfortabele en pijnloze manier. Deze 6 stappen techniek in combinatie met de Kennedy Theorie® garanderen trouwens de beste resultaten. De techniek is gebaseerd op het aanbrengen van de pasta tegen de haren in. De suikerpasta wikkelt zich rond de haartjes en maakt ze aldus plooibaar. De pasta hecht zich volledig rond elk individueel haartje en dringt door tot diep in de haarschacht. Hierdoor breken de haartjes niet af. Door middel van stevig en toch zacht ‘flicken’ worden de goed door suikerpasta gekapselde haartjes in hun geheel uitgetrokken. Zelfs haartjes die korter zijn dan 2 mm kunnen worden uitgetrokken, dus uw klant hoeft niet te wachten tot de haren lang genoeg gegroeid zijn om te verwijderen.  Na de pauze werd traditioneel ook tijd voorzien voor tal van demonstraties en vragen uit het publiek.  Wat ons ook opviel is dat Lina een zeer gedreven ‘marketeer’ is, ze had het constant over de verschillende technieken ook op te nemen in je tarievenkaart om meer omzet te genereren.  En dat kunnen we toch alleen maar aanjuichen!

Full Circle of Skin Conditioning

Alexandria Professional gaat veel verder dan alleen suikerontharing en daarmee onderscheidt zich dit merk zich duidelijk in de markt. Bij de Full Circle of Skin Conditioning wordt de conditie van de huid ook aangepakt met de suikerbehandelingen. Tijdens de demo´s vroeg Lina Kennedy dan ook specifiek aan mensen met een huidprobleem om naar voren te komen om de demo uit te voeren. Zelfs bij slechts 1 behandeling zagen we al verbetering. Tijdens de presentatie zagen we ook hoe ernstige problemen met psoriasis bij volwassenen en kinderen met succes zijn aangepakt. Door specifieke behandelingen met de combinatie van suikerpasta, zoutscrub, Hongaarse modder en verzorgingsproducten in kuurverband, kan er veel meer met suikerpasta gedaan worden dan ontharen alleen. Lina benadrukt hierbij wel dat de klant zich wel moet houden aan een Skin Lifestyle voor optimaal resultaat.

Alexandria Professional suikerontharing vertoont volgende voordelen :

  • 100% natuurlijk en vegan, en dit is blijkbaar niet zo bij andere producenten.
  • De suikerpasta is 100% hygiënisch en antibacterieel.
  • Bij suikerontharing kunnen zelfs haartjes van 1,5 mm uitgetrokken worden, dat is minder dan een week haargroei na het scheren.
  • Suikerpasta lost snel en volledig op in water en hierdoor zullen enkel de dode huidcellen verwijderd worden.
  • Het oncomfortabele gevoel van ontharing wordt tot een absoluut minimum beperkt door de unieke techniek waarmee de haartjes met de groeirichting mee verwijderd worden. Je kan bijna spreken van een wellnessbehandeling.
  • Suikerontharing kan ook toegepast worden als behandeling voor verschillende huidaandoeningen zoals keratosis, eczeem, psoriasis, enz.

Alexandria Professional wereldwijd

hebeaHet bedrijf is gevestigd in Noord-Amerika en de productie gebeurt in Ontario, Canada. De missie van het bedrijf is een moderne hedendaagse versie van het eeuwenoude suiker ontharingssysteem op de markt te brengen, ondersteund door een zeer professionele opleiding en ondersteuning. Hierdoor wordt Alexandria Professional, als eerste bedrijf ter wereld die suikerontharing gemoderniseerd heeft, ook wel ‘The Original’ genoemd.

HEBEA PROFESSIONAL

Steenweg op Waarloos 37

2840 Reet

T: 03/888 52 14

E: info@hebea.be

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE