Tijdloze diamanten

door op 30 oktober 2018
creme_globale Bernard Cassiere

Het serum Régenérant van Bernard Cassière, is afgeleid van een herstellende formule die wordt gebruikt in de nabehandeling van esthetische chirurgie en werd ontwikkeld als een juweeltje en hult de huid in een totaal comfort dat zijn rijkdom onder meer dankt aan allantoïne, een stof die gekend is om zijn regenererend, comfortherstellend vermogen en de rijpere en vermoeide huid verzacht. Het serum heeft echter meer dan een kalmerende werking in petto: dankzij zijn steringrediënt – diamantpoeder – kalmeert het niet alleen, maar stelt het zijn ongelooflijk vermogen helemaal ten dienste van een stralende teint.

Meteen na het aanbrengen duurt het amper enkele seconden – dankzij het ogenblikkelijk indringend vermogen – om een glow te zien verschijnen op het gezicht die u al lang niet meer in de spiegel hebt gezien. Dit ogenblikkelijke effect wordt gekoppeld aan een werking op de langere termijn, onder meer dankzij provitamine B5 (stimuleert de fibroblasten) en hyaluronzuur (verstevigt). Om een breedspectrumwerking te integreren, verrijkte Bernard Cassière dit serum ook met een uitgekiende formule vol extracten van johannesbroodzaad. Zij helpen de natuurlijke herstelmechanismen van de huid, die door de leeftiijd verzwakt zijn geraakt, weer op gang te brengen.

www.bernardcassiere.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE