SaisonEindMei2018
greta baeten1
greta baeten

Transformeer je huid terwijl je slaapt

door op 15 maart 2018
Ink Cocoon (Hero) - Sound Sleep Cocoon Dermalogica

In een tijd waarin we altijd bereikbaar willen zijn en ‘aan’ staan, wordt slaap steeds vaker gezien als verloren tijd en proberen we zoveel mogelijk te doen in zo min mogelijk tijd. Veel mensen realiseren zich niet dat de uren die we slapend doorbrengen erg voordelig zijn voor ons lichaam en onze huid! Terwijl we slapen versnelt ons cellulair herstel en is de huid het best in staat om zich te herstellen. Slechts een paar nachten slecht slapen kan al leiden tot fijne (droogte)lijntjes en een doffe huid. Chronisch slaaptekort kan zelfs leiden tot vroegtijdige huidveroudering, een hoge bloeddruk en andere gezondheidskwalen. Hoewel we er niet voor kunnen zorgen dat je iedere nacht de aanbevolen 7-8 uur slaapt, kunnen we je wel helpen om maximaal effect op je huid te bereiken in de uren die je slaapt: daarom bracht Dermalogica Sleep Cocoon uit.  

Deze nachtgel-crème optimaliseert het nachtelijk herstel van de huid dankzij actieve ingrediënten die in synergie werken met het biologische ritme van de huid. De formule hydrateert, verheldert en zorgt voor een stralende huid. Sound Sleep Cocoon is geschikt voor alle huidcondities.

HOOFDINGREDIËNTEN EN EIGENSCHAPPEN
Perzische zijdeboom: revitaliseert de huid en vermindert tekenen van vermoeidheid.
Whu-zhu-yu extract: dit Chinese extract zorgt voor zichtbare verheldering van de huid.
Kakadu (pruim) extract: dit extract is rijk aan vitamine C en verheldert en egaliseert de huid.
Tamarindezaad: creëert een ‘cocon’ van comfort voor de huid, verzacht en hydrateert.
Essentiële oliën: de door beweging geactiveerde essentiële oliën uit Franse lavendel.
Sandelhout en Patchoeli kalmeren de huid en bevorderen een goede nachtrust.

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *