Saison Oktober 2018
SoonerBeurs2019

U-Consultancy nu ook erkend opleidingverstrekker in Vlaanderen

door op 7 augustus 2018
U consultancy

U-Consultancy staat al jaren garant voor professionele en kwalitatieve dermatologische opleidingen en trainingen. Met ruim 20 jaar ervaring en samenwerking met hooggekwalificeerde dermatologen, ben je bij U-Consultancy aan het juiste adres. Wist je dat je dankzij onze erkenning door de Vlaamse overheid als Belgische schoonheidsspecialist ook gebruik kunt maken van de KMO-portefeuille? Daarmee profiteer je van 40% korting op al onze opleidingen tot een maximum van € 10.000 per jaar. Het maakt dan niet uit of je de opleiding in Nederland of zelfs tijdens een studiereis op Curaçao volgt. Bovendien krijg je bij inschrijving voor de Curaçao-reis, die van 12 tot en met 20 januari 2019 georganiseerd wordt, ook nog eens 25% korting op de accommodatie! Dubbel voordeel dus. En waarom neem je je vriend, vriendin, collega of moeder niet mee? Plak je er direct een paar dagen vakantie aan vast.

Natuurlijk kun je voor de opleidingen van U-Consultancy ook dichter in de buurt aan de slag, want bijvoorbeeld de basisopleiding dermatologie wordt 4 en 5 september gegeven in Brasschaat. ’s Avonds kun je dan gezellig met medecursisten uit eten met een extra mogelijkheid voor een overnachting. Zo leer je je medestudenten aardig kennen en kun je onderling je ervaringen delen. Zo leuk was leren nog nooit! Het werkt heel eenvoudig: via de website www.kmoportefeuille.be registreer je je en vervolgens kun je online een KMO-portefeuille indienen. Zo vraag je eenvoudig voor een opleiding bij U-Consultancy subsidie aan. Schrijf je op de website van U-Consultancy in voor een opleiding naar keuze en vergroot zo je dermatologische kennis en onderscheid je in je vak! Meer informatie over de kosten, studiebelasting, toelatingseisen en overige info vind je op www.uconsultancy.nl/kmo-portefeuille.

 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *