Ultimate Recovery Bio-Cellulose Zink Masker

door op 7 september 2017
Masker ultimate recovery Medik8

Ultimate Recovery Bio-Cellulose Zink Masker van Medik8 is een verzachtend en voedend masker speciaal geschikt als nabehandeling. Bio-cellulosevezels zorgen voor een optimale hechting aan de huid en voor een uniek afleveringssysteem van zink en hyaluronzuur in de epidermis.

Dit direct koelende en verzachtende masker is specifiek ontworpen om gebruikt te worden als onderdeel van het Redness Calming Facial Protocol en iedere Medik8 chemische peeling om de huid te kalmeren en het genezingsproces te versnellen.

Zink zorgt voor genezing en reguleert de enzymbalans van de huid, terwijl hyaluronzuur en een combinatie van algen intense hydratatie bieden aan de huid. Dit masker is vrij van parfum en alcohol. Behandelt de kwetsbare huid zacht maar effectief na gezichtsbehandelingen.

Ultimate Recovery Bio-Cellulose Zink Masker kan zowel voor als na electronische- en lichttherapieën, zoals LED, laser, IPL en microdermabrasie worden gebruikt.

Wilt u meer weten over het Ultimate Recovery Bio-Cellulose Zink Masker en/of medik8 neem dan  contact met :

www.medik8.be

info@herboristcosmetics.com

tel: 0032(0)89731475

PUBLI-REPORTAGE 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *