Verlicht roodheid in een handomdraai …

door op 19 februari 2019
Dermalogica Top Down Redness Relief Essence with Form and Aloe

… met Dermalogica’s NIEUWE Redness Relief Essence

Dermalogica voegt een nieuwe krachtpatser toe aan haar UltraCalming productlijn: Redness Relief Essence. Met de toevoeging van Redness Relief Essence wordt het in 2018 gelanceerde UltraCalming Duo, bestaande uit Calm Water Gel en Barrier Defense Booster, een Trio. Het UltraCalming Trio stelt de consument in staat om alle tekenen van gevoeligheid aan te pakken.

Bye Bye gevoeligheid, hello gezonde huid
Het vinden van de juiste huidverzorgingsproducten kan een flinke opgave zijn wanneer je last hebt van een gevoelige huid en roodheid. Gevoeligheid en roodheid kunnen bij ieder huidtype voorkomen, zowel bij de droge als ook zeker de vette huid. De oorzaken variëren van genetische aanleg tot externe triggers zoals stress, voeding, ingrediënten in cosmetica, allergieën en luchtvervuiling. Met zoveel mogelijkheden kan het lastig zijn om oorzaken van de gevoeligheid te ontdekken en is het vaak nog lastiger om ze te vermijden. Dermalogica’s Redness Relief Essence is een krachtige, nieuwe manier om roodheid te behandelen – zonder risico op verdere huidirritatie.

De Essence is net zo lichtgewicht als een toner, maar zo geconcentreerd als een serum. De verfrissende formule vermindert roodheid direct en helpt gevoeligheid in het algemeen te verminderen door de vochtbalans van de huid te herstellen. Het UltraCalming Trio Een gevoelige huid kan zich in verschillende problemen uiten.

Wat het probleem ook is, het UltraCalming Trio biedt de oplossing:

Roodheid: Redness Relief Essence stimuleert het herstellend vermogen van de huid om roodheid snel te verminderen
– Prikkelingen: Barrier Defense Booster brengt de barrière lipidelaag terug in balans
– Dehydratatie: Calm Water Gel hydrateert en beschermt de gedehydrateerde huid

Hoofdingrediënten:

Redness Relief Essence vermindert roodheid, hydrateert en helpt de vochtbalans van de huid te herstellen. Daarnaast kalmeert en verzacht het de huid en brengt deze terug in balans.
• Dipotassium Glycyrrhizate (Zoethout) Extract kalmeert irritatie.
• Propanediol en Piperonyl Glucoside helpen roodheid te verminderen.
• Avenanthramides, een natuurlijk antioxidant afkomstig van Haver, Beta Glucan, samen met vitamine E, helpen prikkelingen, roodheid en ongemak te kalmeren en te verlichten.
• Salvia Officinalis (Salie) Extract verbetert het herstel van de beschermende barrière lipidelaag.
• Aloë Vera hydrateert de huid om verlichting te geven aan irritatie door droogte.

 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE