Saison Oktober 2018
greta baeten1
greta baeten

Verras met een stralende, unieke inrichting

door op 20 juni 2017

Hopelijk hebben jullie dankzij mijn voorgaande post met tips rond productpresentatie een mooi harmonieus ingericht salon kunnen creëren. Laten we dit nu nog net een niveau hoger tillen om echt boven de concurrentie uit te steken!

Surprise!

Want naast eenheid is er het brengen van een verrassing. Die verrassing ben jij en wat jou uniek maakt.

Vermijd een overvolle omgeving met reclame voor je merken, maar maak reclame voor jezelf als merk. Laat jouw visie weerspiegelen in de look van je etalage, ontvangstruimte en salon zelf. Klanten oordelen op basis van je interieur wie jij bent. Een juiste eerste indruk is daarom van groot belang.

Denk dus eens goed na over wat je wilt uitstralen naar je klanten. Denk niet alleen in algemene termen als kwaliteit en service, maar probeer eens verder te zoeken en te zoeken naar wat jouw uniek maakt. Is het je rustgevende aura als persoon? Kies dan voor een zacht kleurenpalet en vermijd schreeuwerige displays. Of is het eerder de gezelligheid en persoonlijke aanpak van je instituut? Maak het wat huiselijker met een mooi boeket bloemen. Ben je een echte make-up artist en mee met de nieuwste trends? Plaats je make-up dan centraal en voorzie steeds een aantal beelden met de nieuwste mode om te tonen dat jij echt helemaal mee bent.

Jouw look aansluiten bij jouw verhaal, service en ideale klant. Durf te stralen en jezelf in de kijker te zetten!

Veel succes,

Willeke
De Etalage

Meer info: www.de-etalage.com

 

About Willeke Buysse

Gepassioneerd etalagiste/styliste die uw winkel laat stralen en uw omzet doet stijgen. Met mijn originele, creatieve ideeën help ik winkels om er echt uit te springen. Mijn diensten kan ik het best omschrijven als decoratie, etalage en productpresentatie met nadruk op imago en beleving.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *