Verwennerij voor lichaam en geest

door op 18 januari 2018
BABOR SPA_VISUAL Model

De nieuwe BABOR SPA lichaamsverzorgingslijn creëert een spa-belevenis die ver boven het verwenmoment uitstijgt. Want BABOR SPA betekent terug tot jezelf komen, in deugddoende beauty-behandelingen in het instituut én met vier zalige productlijnen voor thuis. De heerlijkste feelgood geuren en aangename texturen van BABOR SPA creëren de onevenaarbare luxe om weer helemaal jezelf te zijn. Een complete belevenis voor lichaam, ziel en geest.

Geurige verwennerij x anti-aging formules

BABOR SPA verenigt de modernste anti-aging formules met uitzonderlijke geurcomposities tot een uniek SPA-genot. Voor een werkzaam anti-aging effect gebruikt BABOR de oorspronkelijke krachten van de eeuwenoude, zeldzame champagnepeer en elsbes. In samenwerking met het Fraunhofer Institut ontwikkelde Babor de vruchtenextracten door middel van plantenstamcellentechnologie.

Stamcellen zijn zogenaamde ongedifferentieerde cellen. Ze kunnen de meest verschillende functies overnemen. Ook in de huid, op het basaalmembraan, bevinden zich stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van nieuwe huidcellen en dus van doorslaggevende betekenis voor de regeneratie van de huid.

Zijn deze stamcellen bijvoorbeeld door vrije radicalen beschadigd, dan vertraagt de celvernieuwing en wordt de huid ouder. De extracten uit de stamcellen van de champagnepeer en de elsbes beschermen de huidstamcellen en verlengen op die manier hun levensduur.

De vier BABOR SPA lijnen:

BABOR SPA SHAPING

– de hernieuwende verzorging. Met stamcellen van de elsbes en andere figuurcorrigerende werkstoffen.

BABOR SPA ENERGIZING

– de verkwikkende verzorging. Met stamcellen uit de champagnepeer en een vitaliserende geur.

BABOR SPA RELAXING

– pure ontspanning. Met stamcellen van de champagnepeer en een kalmerende geur.

BABOR SPA BALANCING

– versterkend. Met stamcellen van de champagnepeer en een warme geur.

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *