Vet wegvriezen bij deze temperaturen

door op 7 juni 2018
The Cryo

Vet wegvriezen bij deze temperaturen… natuurlijk kan dat, via cryolipolyse of het bevriezen van de vetcellen.

The Cryo is een uiterst innovatief ‘preheating’ toestel dat cryolipolyse (bevriezen van de vetcellen) en lipolyse (vetverbranding) combineert. Dit dankzij infraroodlicht (vooraf verwarmen van de vetcellen) waardoor uw patiënt minder pijn zal ondervinden bij het opzuigen van de huid en de bloedcirculatie en het metabolisme zal verhogen.

The Cryo is een zelfreinigend, handsfree systeem en is een perfect alternatief voor liposuctie. Het toestel werkt strategisch in op verschillende lichaamszones: benen, buik , billen, dubbele kin (!), armen en kleinere lichaamsdelen. Combineer The Cryo met één van de cocoons en met het Bodyshock-gamma van Mesoestetic Pharma Group voor de beste resultaten. Reeds na één behandeling!

In de Benelux exclusief verdeeld door Ingrid Vander Zijpen van Aesthetic Solutions.

tel: +32 (0)475 57 65 86 of +32(0)28803003
info@aes-solutions.be
www.aes-solutions.be

 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE