Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Vier kandidaten testen de afslankproducten van Timfit

door op 7 maart 2014

Regelmatig krijgen we op de redactie producten toegestuurd en met onze gezonde, nieuwsgierige aanpak deinzen we er niet voor terug om deze door een professional uit te laten testen.  Vier verschillende kandidaten testen de afslankproducten van TIMFIT uit.

Het betreft de serie: TIMFIT SX-5 Dieet, 4 bussen à 775 gram, goed voor 77 maaltijd vervangende SX-5 shakes. 3 kandidaten willen afvallen en een kandidaat wilt haar gewicht behouden. Het TIMFIT SX-5 Dieet belooft binnen 5 weken een goed resultaat. Het is namelijk van cruciaal belang dat je tijdens het afvallen alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en dus geen schade aan je lichaam toebrengt. Pleeg tijdens het afvallen dus geen roofbouw op je lichaam en kies voor het uitgebalanceerde en uitgekiende voedingspatroon van TIMFIT.

TimFit-SX5-4pot_2013_1000pxHoe gebruik je TIMFIT SX-5 Dieet
Los per shake 2 afgestreken maatschepjes (± 40 gram 1 maatschep 50 ml= ±20/23 gram) op in 200 ml magere melk of water. Mix dit product bij voorkeur met een TimFit shakebeker, daarna direct opdrinken. Om af te vallen vervang je het ontbijt en de lunch door een heerlijke TimFit SX-maaltijdshake. Deze shakes zijn in verschillende smaken te verkrijgen: chocolade, aardbei, banaan en vanille. Tijdens de avondmaaltijd volgt een eenvoudig te volgen dieet (koolhydraatarm en vetvrij) met mager vlees of vis en de aanbevolen groenten. Dit staat duidelijk uitgelegd op hun website.

De kandidaten
Marjan is een echte levensgenieter en weet niet hoe ze door al haar sociale verplichtingen op gewicht moet blijven.
Nancy heeft na haar zwangerschap moeite om haar ‘oude’ figuur terug te krijgen, zij heeft echt werkelijk alles geprobeerd.
Elly is een dame op leeftijd die haar hele leven op dieet is en iedere keer teleurgesteld stopt.
Daphne is een onderneemster die geen 9 tot 5 baan heeft, een druk en chaotisch leven leidt. Zij wilt op gewicht blijven.

Resultaten
Marjan krijgt al gauw reacties uit haar omgeving dat haar taille smaller is geworden. Binnen 3 weken valt Marjan 5 kg af en verliest ze ook cm’s in haar borst-, buik- en taille omvang.
Nancy’s arts staat versteld dat haar (uitgebleven) maandstonden na een aantal weken gebruik van TIMFIT weer op gang is gekomen. Nancy ontvangt reacties over haar zichtbaar verbeterde huid en slankere postuur.
Elly heeft voor het eerst in haar leven geen hongergevoel, is 6 kg lichter. Haar leven wordt niet meer beheerst door eten en afvallen, ze is rustiger en vrolijker als mens geworden.
Daphne vind het heerlijk om waar ze ook komt, het gemak ervaart van het klaarmaken van haar dagelijkse shake. Ze barst van de energie! Haar gewicht blijft stabiel.

Eindresultaten
Marjan draagt nu ruim een maat kleiner dan toen ze 5 weken geleden begon. Ze is gemotiveerd en gaat verder met een vervolgdieet van TIMFIT SX-5 om nog meer kilo’s kwijt te raken.
‘De smaken chocolade en aardbei zijn overheerlijk’. ‘De shakes vervelen niet’. ‘Ik kan een lunch- of diner afspraak gewoon inplannen, de andere twee maaltijden vervang ik door shakes’.
Nancy is totaal verbaasd over het resultaat, “mijn droom was onder de 70 kg grens te komen’. ‘Ik heb jaren meer dan 80 kg gewogen en nu weeg ik minder dan 69 kg’. ‘Ik kan weer gewone kleding kopen, ik heb energie om te sporten’. ‘Ik voel me een ander mens, bedankt TIMFIT’.
Na de test van 5 weken heeft Elly een ander merk shake geprobeerd, maar is daar gelijk weer mee gestopt. Het hongergevoel was terug en de smaak viel tegen. Nu geniet Elly van de complimenten uit haar omgeving en heeft ze TIMFIT in haar dagelijkse routine opgenomen. Ze wilt gezonder gaan leven, meer bewegen en is gemotiveerd om meer vet en (over)gewicht te verliezen.
Daphne ervaart vooral het gemak van het maken van haar dagelijkse shake en wisselt deze ook af door twee TIMFIT Proteïne repen te eten. Lekker, makkelijk mee te nemen en voedzaam.

Wat maakt TIMFIT SX-5 zo uniek

timfitadv

Per maaltijd 26 gram eiwit (dit is 2x zo hoog dan alle andere maaltijdvervangers)
Drie soorten eiwit: melk, soja en collageen-eiwit
Per maaltijd 5,5 gram vezels (dit is vaak 2x zo hoog dan andere maaltijdvervangers)
Slechts 205 calorieën.
Een minimale hoeveelheid koolhydraten.
Extra ingrediënten toegevoegd zoals L-Carnitine. en CLA.
De reuk en smaak zijn voortreffelijk.
Geen aspartaam als zoetstof toegevoegd.
Een shake uit de supermarkt haalt haar energie voor het merendeel uit de “goedkope” koolhydraten. Bij TIMFIT wordt de energie voor het grootste deel uit het dubbele portie proteïnen(=eiwitten) gehaald waardoor o.a. de stofwisseling gestimuleerd blijft.
Geen hongergevoel
Dankzij de 4 totaal verschillende ervaringen van de kandidaten en hun behaalde resultaten, ben ik enorm positief over het gebruik van TIMFIT SX-5.

Tijdens de avondmaaltijd (met een kleine aanpassing) kun je gewoon met je gezin mee eten of uiteten. En het is zeer betaalbaar: slechts € 2,36 per uitgebalanceerde complete SX-5 maaltijd (Bij afvallen slechts € 4,72 per dag dus bijna goedkoper dan uw huidige eetpatroon). Een TIMFIT consulent begeleid je vrijblijvend per mail of telefoon.

TimFit Proteinedieet is goedgekeurd (onder nummer NUT/AS 1850/1/2/4/8) door de federale overheidsdienst volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu.

Mara Stevelmans
info@maradvance.nl 
Styliste en beauty liefhebster

About Mara

Mara Stevelmans heeft jarenlang ervaring als inkoopster, onderneemster, personal shopper, visagiste en styliste. Mara`s specialiteit is de nieuwste trends op gebied van mode, accessoires en beauty te spotten. Ze heeft veel ervaring opgebouwd als trendwatcher, en kijkt vanuit de vraag van de consument en het bedrijf. Een win-win situatie is haar streven. Mara bezoekt regelmatig met veel interesse vakbeurzen in Europa om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode, schoenen en beauty. Zij kijkt naar de uitstraling van het product en het bedrijf. Mara is een beauty liefhebster, het uittesten van nieuwe producten doet ze zelf of met haar (Personal shop)klanten. Zo krijgt u als lezer van BeautyBizz een objectieve en eerlijke recensie over het product.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE