Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Viva Italia’ interieursdagen

door op 7 december 2017
Anubis Einderjaarsopendeurdagen

De eindejaarsperiode is zo de periode dat velen onder jullie nieuwe ideeën en suggesties willen uitwerken voor het nieuwe jaar.  Dat kan een samenwerking zijn met een nieuwe leverancier of misschien een nieuw design of inrichting van jouw zaak.  Zaken die je steeds weloverwogen dient te doen.  Zo vind je bij leverancier Anubis alles om de zaak in te richten, van de receptiebalie tot behandel-, wellness en massagetafels. Maar ook wandmeubels met spoelbak tot Spa Pedicure behandelstoelen.

Welnu Anubis Skin Care is erin geslaagd om in Italiaanse fabrieken design meubelen te laten ontwerpen tegen vlijmscherpe prijzen.  Een houten look, spraakmakend design en dat in topkwaliteit.

Om je zelf te overtuigen van deze kwaliteit nodigt men je graag uit tijdens de “Viva Italia“ opendeurdagen.   Er staat alvast een glas Italiaanse top prosecco voor je koud!

Eindejaars interieurdagen gaan door van donderdag  2 8 / 1 2  tot en met zondag  3 1 / 1 2 van  1 0 U tot 1 7 U.  Donksesteenweg 212, Brasschaat.  Nabij Antwerpen – gratis parkeren.

Blijf je liever thuis?

Bestel dan online via www.anubiscare.be en laat het gratis thuis leveren vanaf € 100!

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE