SaisonEindMei2018
greta baeten1
greta baeten

De voordelen van het werken met een toestel

door op 5 september 2017
skin jet

… maak kennis met Skin Jet …

Als schoonheidsspecialiste werken we graag met onze handen. We verwennen onze klanten, we bezorgen hen een aangename ervaring en we gebruiken goede producten om de huid te verzorgen, de rimpels te verminderen en de huid jong te houden. Maar …  we kunnen er ook voor kiezen om met een toestel te werken. Toestellen stellen ons in staat veel dieper en efficIënter te werken, écht op huidverbetering in te zetten. Zonder toestel kan je eigenlijk niet écht huidverbeterend werken. De behandeling van de huid kan veel professioneler en grondiger gebeuren, en kan veel betere resultaten garanderen. Met een toestel kan je huidproblemen écht professioneel in de diepte gaan aanpakken.

Het Skin Jet Beauty Concept bv, is een revolutionair, innovatief , hoog technologisch niet invasief concept voor huidverbetering, voor cosmetische en medische toepassing. Reeds in 1998 werd het voor het eerst op de markt gebracht. Dankzij het Skin Jet Abrahydri toestel kan  de huid tot in de onderste huidlagen behandeld worden. Ook kan er dankzij de  Hydro Microdermabrasie een zeer diepe, gelijkmatige peeling uitgevoerd worden zonder gevaar voor huidbeschadiging, en zonder dat de klant een paar dagen niet onder de mensen kan komen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een techniek op basis van water, zonder kristallen. Dit is écht een revolutionaire, uitzonderlijke, wetenschappelijk onderbouwde techniek. De huid ziet er na de  behandeling merkelijk frisser en zuiverder uit, de huidstructuur is merkelijk verbeterd, meer egaal en voller, de fijne lijntjes en rimpeltjes zijn opgevuld, zonder irritatie.  Het frisse gehydrateerde gevoel houdt uitzonderlijk lang aan.  De diepte van behandelen kan electronisch gecontroleerd worden, om de behandeling individueel aan te passen aan elke klant. De Abrahydri biedt een alternatief voor fruitzuurpeelings, chemische peelings en laserbehandelingen, met 25 %  efficiëntere resultaten t.o.v.  andere peeling methodes.

Veelzijdigheid troef

Naast de peeling functie, kan de Abrahydri ook aangewend worden voor diverse andere functies, die in modules kunnen aangekocht worden.

De ultrasonen behandeling bv., om de producten dieper in de huid in te sluizen. Ultrasone golven, in dit geval met meervoudige frequenties,  zijn niet voelbaar, het is een soort micromassage die de celwand meer doorlaatbaar maken en die de stofwisseling activeren. Zo kunnen alle cellen beter de producten opnemen en hebben alle werkstoffen een perfecte werking. Het effect is plumping! Deze behandeling is voor iedereen die een boost aan werkstoffen wil. De ultrasone golven worden meestal ook gebruikt na  de behandeling met  microdermabrasie, omdat de werkstoffen extra goed zullen opgenomen worden na een grondige peeling, dit geeft een super goed effect!

De Abrahydri heeft ook nog een massagefunctie, VPL massage, bestaande uit diverse programma’s voor diepe bindweefsel massage en  lymfedrainage, het activeren van de bloedcirculatie, verbeterde zuurstofopname… zelfs pijnbestrijding is mogelijk.

Verschillende functies

Hierbij ook niet te vergeten, de functie met de niet- invasieve mesotherapie, gecombineerd met fotodynamisch lichteffect, rood en blauw licht, om heel diep in de huid te kunnen indringen.

Door deze diverse functies te combineren volgens de behoeften van de veeleisende klant, kunnen we de beste resultaten garanderen op gebied van anti-aging, anti-rimpelbehandeling en huidverbetering.

Je ziet het, de Abrahydri is een zeer veelzijdig toestel, met uitzonderlijk veel mogelijkheden. Skin Jet beschikt bovendien ook uit een zeer uitgebreid gamma van aangepaste huidverbeterende uiterst krachtige, werkzame producten, Dermaceuticals, die aangewend worden om de beste resultaten te bekomen voor de veeleisende klant. Skin Jet kan zorgen voor meet omzet voor jouw salon, en dus meer winst, én betere resultaten voor jouw klanten.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je ook te weten komen hoe dit uitzonderlijke toestel jouw behandelingen en jouw salon een boost kan geven? Je bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met dit revolutionaire toestel op de komende Estetika Beurs in Brussel,  van 7 tot 9 oktober, we verwachten je op de stand van La Vita Distribution

www.lavita-distribution.be

About Christine Huybrechts

Christine Huybrechts werkt al 30 jaar als zelfstandige schoonheidsspecialiste en massagetherapeute. Ik ben gespecialiseerd in massages en natuurlijke gelaatsverzorgingen en heb heel wat ervaring opgebouwd als wellnessspecialiste. Ik ga daarbij dieper dan de pure fysieke benadering, omdat de binnenkant en de buitenkant van het lichaam met elkaar verweven zijn en niet los van elkaar kunnen behandeld worden. Vanuit de klassieke schoonheidsverzorging is de interesse en de kennis van de alternatieve geneeswijzen gegroeid. Ik volgde verschillende cursussen bij Oost West Centrum, waar Oosterse en Westerse technieken elkaar ontmoeten. Meer info op mijn site : www.artemis-schoonheidsinstituut.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *