De warmste kerstballen met Music for Life

door op 9 november 2017
Urban for Life

Urban Nails for Life!

Op 22 en 23 december komt Urban Nails in actie tijdens de Warmste Week van Music For Life. Dit grootschalige benefietevent vindt jaarlijks in de week voor Kerstmis plaats met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meer dan 1300 goede doelen. Urban Nails zal deze twee dagen in de week van ‘Music For Life’ met een stand aanwezig zijn op het festivalterrein van De Warmste Week om zoveel mogelijk handbeschilderde kerstballen te verkopen.

In de aanloop naar De Warmste Week kan iedereen zelf een goed doel kiezen. Urban Nails koos een goed doel dat nauw aan het hart ligt: MS-Liga Vlaanderen vzw (vereniging zonder winstoogmerk). Het initiatief voor deze actie kwam van Els Wauters en Tinneke Boeren. Tijdens deze twee dagen hoopt het Urban Nails-team minimaal 10.000 kerstballen te verkopen voor € 3,00 per stuk. Zo streven zij aan het einde van de actie € 30.000 te kunnen overhandigen aan het goede doel om zowel MS-onderzoek te steunen als MS-patiënten een hart onder de riem te steken.

Na het bekendmaken van de actie via de social media-kanalen, gaven vele nagelstylisten uit België en Nederland al gehoor aan deze buitengewone actie en doneerden zij hun mooiste creaties! Wil jij ook je hart laten spreken en een kerstbal bijdragen? Schilder dan met het Urban Nails-team mee, want iedere beschilderde kerstbal draagt bij om het doel sneller te bereiken! Wat moet je doen? Maak zoveel mogelijk kerstballen met jouw favoriete design en stuur deze voor 15 december op of geef ze af bij Urban Nails BVBA in Lommel of Urban Nails NL/TinkerbellsboX in Hoedekenskerke. Wil jij zelf het goede doel ondersteunen en een unieke kerstbal in je boom hangen? Kom dan 22 of 23 december naar domein Puyenbroeck in Wachtebeke!

Voor meer informatie : www.urbannails.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *