Wat hebben we vandaag op Estetika ontdekt ?

door op 3 oktober 2015

Heel wat nieuwigheden op de vakbeurs Estetika, dat kan ook niet anders met een monsterscore aan exposanten, meer dan 190 – een record.

Ons oog viel vandaag al direct op een product dat eigenlijk gemaakt is op maat van de consument volgens de leverancier  Mii is een innovatief merk, volledig gebaseerd op mineralen, met een unieke en natuurlijke samenstelling vrij van parabenen, vulmiddelen zoals talk, schadelijke conserveermiddelen en dierproefvrij. Mii make-up is speciaal voor jou gemaakt, ontwikkeld vanuit de internationale feedback van spa’s & beautysalons.  Het doel van Mii is de natuurlijke schoonheid te onthullen en niet te bedekken met make-up!  Mii heeft dan ook geen talloze looks, maar is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis, met o.a. een 100% zuiver minerale lijn. Omdat er zuivere minerale pigmenten gebruiken zonder vulmiddelen zoals talk, geven onze foundations een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt. En die zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen wordt.  www.miicosmetics.be – stand 3/482 – midddengang achteraan hall 3.

assortiment miiWe’ll be back for more !

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE