Wimperextensions

door op 8 mei 2014
wat-zijn-wimperextensions

Lange en volumineuze wimpers staan garant voor een heldere en open blik. Vrouwen gaan daarom dagelijks aan de slag met allerlei soorten mascara en wimperkrultangen, maar toch zorgen deze hulpmiddelen niet altijd voor het gewenste effect. Wie graag op elk moment van de dag mooie, volle en krullende wimpers wil, kan opteren voor wimperextensions. Deze behandeling maakte zijn intrede in de VS en werd al snel erg populair bij celebrities. Tegenwoordig kan je in heel wat schoonheidscentra terecht voor een set, want uiteindelijk kan je na een korte opleiding een mooie meeromzet genereren in je studio of salon.

Wimperverlengingen worden individueel aan de natuurlijke wimper bevestigd met een speciale, voor de huid ongevaarlijke lijm. De verlenging geeft een zeer natuurlijk resultaat dat nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden is.

Levensduur

Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van ongeveer zes weken. Daarna komen ze los van de huid, en intussen worden ze vervangen door nieuwe wimperhaartjes. Omdat de extensions aan de natuurlijke wimper worden gehecht, is ook hun levensduur beperkt tot maximaal zes weken. Niet elke wimper valt op hetzelfde moment uit, dus laat men extensions vaak tussendoor bijwerken om een optimaal effect te blijven behouden.

Voordelen van winperextensions

Wimperextensions voelen niet stroef of onnatuurlijk aan. Ze zijn erg licht, flexibel en zacht waardoor ze aanvoelen als natuurlijke wimpers. Natuurlijk is het perfect mogelijk om met extensions te sporten en te douchen. De extensions hoeven niet speciaal verzorgd te worden, al wordt het afgeraden om oogcrèmes en reinigingsproducten op basis van olie te gebruiken. Het gebruik van mascara wordt overbodig en wordt tevens afgeraden omdat dit de levensduur van de extensions kan verkorten. Prijzen voor een nieuwe set of voor het bijwerken van je bestaande extensions kunnen variëren per salon en per type wimpers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE