SaisonEindMei2018
greta baeten1
greta baeten

Wellness & EK: perfect combo

door op 9 juni 2016

Zijn het enkel de mannen die genieten van een avondje voetbal? Ik dacht het niet.. Ook vrouwen staan te popelen om de Belgen te zien winnen. En hoe! Het EK: not for men only, hoor!

Vrouwen en voetbal? Werkt dat?

Het moet niet altijd de man zijn die meteen gelinkt wordt aan voetbal… Ook vrouwen weten wel hun mannetje te staan als er over voetbal gepraat wordt. Waarom dan ook niet eens de vrouwen in de spotlights zetten tijdens het EK?

Waar houden vrouwen van? Zich laten verwennen? Uiteraard… Combineer daarom genot en EK eens met elkaar. Wat krijg je dan? Voetbal in een welnesscentrum! Ideaal toch. Wat is er nu beter dan voetbal kijken in een jacuzzi? Dubbel genot voor elke vrouw.

EK op z’n vrouws

Zie je niet direct de link tussen EK en welness? Wij helpen je even. Organiseer eens een women only avondje in jouw welness. Want zeg nu zelf, welke vrouw kan zeggen dat ze in een jacuzzi de winnende goal hebben gezien? Laat die jaloerse mannen dus maar thuis, want hier hebben ze geen verstand van!

Hoe pak je het aan?

Laat vrouw eens onvergetelijke avond beleven: verzorg de dames met een lekker glaasje cava en hapje om van te genieten. Installeer een tv boven de jacuzzi’s, beetje sfeer en meer hebben vrouwen niet nodig. Perfect meegenomen.

Vrouwen klaar? Rode Duivels klaar? Laat die wedstrijd maar beginnen! Dames maak het jezelf gemakkelijk… Laat die mannen maar thuis, want ook jullie kunnen eens lekker los gaan tijdens de voetbal. Daar hebben jullie geen bier en chips voor nodig…

Wat vrouwen willen, kan je nu ook echt bieden.
Want vrouwen willen ook eens genieten van een mannensport.

Bron foto: Gazet van Antwerpen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *